Bukan Percuma | Fiksyen

BUKAN PERCUMA


Sungguh malam ini, mata Najah sukar benar nak lelap. Wajah Mustaqim yang sedari awal tadi sudah lena dibuai mimpi ditenungnya lama. Apa yang Mustaqim rahsiakan dari aku sebenarnya?



Content cerpen telah dikeluarkan untuk next project.
Terima kasih untuk sokongan 🤗

Stay tune!


Catat Ulasan

26 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. hahahahaah omgggggggggggggggggg!!!!!
    kenapakah bergini plot twist dia!!!
    rugi air mata lol

    BalasPadam
  2. berpinar mata sbb ray banyak gila baca novel online skrg haha. kene stop kejap. huhu

    oh and feel free utk join and meriahkan my giveaway here
    https://www.raydahalhabsyi.com/2020/08/preloved-giveway-by-raydah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih ray sebab sudi singgah entry ni, insyaallah :)

      Padam
  3. Dah agak dah, mesti ada somethin between mustaqim and yasmin tuh..cuma syaz bijak juga berteka teki..hehe..
    Btw..trmkasih utk sebuah kisah yg seronok dibaca..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kak azimah, salah seorangg pembaca setia dari cerpen pertama ;)

      Padam
  4. Balasan
    1. hihi terima kasih kak Pi, terima kasih sudi baca semua cerpen saya :D

      Padam
  5. hehe..kwn jadi madu...OMG..nice!

    BalasPadam
  6. is this yours? wahh hebat menulis..keep it up!

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup! baru nak bertatih menulis hehe..
      terima kasih LL sudi singgah baca ;)

      Padam
  7. Mula dah sedih lepas tu jadi geram lak

    BalasPadam
  8. Aduh, siannya Najah..patutlah Yasmin menyepi tetiba kan. bahaya BFF camni.

    BalasPadam
  9. agak dah si Yasmin tu cam something..tapi akak rasa tak salahkan yasmin sebab najah terlalu sibuk & abaikan suami sendiri. sampai ada ruang kosong dalam hati pada si suami utk beralih arah pada perempuan lain..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul kak, mungkin di situlah mulanya salah pada pihak Najah..
      Terima kasih sebab sudi baca 😁

      Padam
  10. salahnya pada Najah bukan Yasmin semata.. Ini namanya kawan tak boleh pakai.. Hampeh..
    Sebab tu masalah rumah tangga jangan dicerita ke orang luar..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul juga tu, saya agak setuju..
      Terima kasih sudi baca 😁

      Padam

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di blogsyaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at blogsyaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.

Disclaimer: Unauthorized Use of Photos

All personal and family photos on this blog are the exclusive property of syaznirahim.com. These images may not be downloaded, copied, reproduced, or used in any form without prior written permission from the owner. Unauthorized use of these photos is strictly prohibited and may result in legal action. If you wish to use any of the photos, please contact me for permission and licensing terms. Thank you for respecting our rights and the privacy of the individuals depicted.

Penafian: Penggunaan Foto Tanpa Kebenaran

Semua foto peribadi dan keluarga di blog ini adalah hak milik eksklusif syaznirahim.com. Imej-imej ini tidak boleh dimuat turun, disalin, dihasilkan semula, atau digunakan dalam apa-apa bentuk tanpa kebenaran bertulis daripada pemilik. Penggunaan foto-foto ini tanpa kebenaran adalah dilarang keras dan boleh mengakibatkan tindakan undang-undang. Jika anda ingin menggunakan mana-mana foto, sila hubungi saya untuk mendapatkan kebenaran dan syarat pelesenan. Terima kasih kerana menghormati hak kami dan privasi individu yang digambarkan.

Top Post Ad