Showing posts with label Isnin. Show all posts
Showing posts with label Isnin. Show all posts

Monday, June 21, 2021

Buku, Filem dan Usia

Terjumpa quotes ni.
Dan aku sangat setuju.

Monday, March 15, 2021

Tenaga Dari Coklat Cadbury

Salam Isnin semua!

Marilah mulakan minggu dengan info ini.

Kah!
Macamlah orang tak tau.

Saja nak buat content.
πŸ˜‚

Monday, March 1, 2021

Last Seen October 2020

Harini masuk office, sebab ada mesyuarat pasca peperiksaan.
Memang lama sangat dah WFH, jadi masuk office harini rasa janggal.

Monday, February 8, 2021

Hadapi 'Burnout' Bekerja

 

Salam Isnin semua!
Mula lagi minggu hectic yang baru bagi aku.
Alhamdulillah selesai sudah menyemak beberapa tugasan dan key in markah, ada sikittttt lagi.
Lepas ni nak menanda final test pulak.

*tercungap-cungap

Diakui, adakala rasa burnout.
Yelah, kalau di pejabat, memang boleh focus 100% kerja.
Lapar?
Pergi je makan.

Tapi bila kat rumah, tak boleh juga amal konsep beli makan tu selalu.
Sebab, kalau biasanya kat pejabat, kos beli makan untuk sorang.

Kalau kat rumah, kalau beli, jadi untuk 5 orang!


Monday, December 14, 2020

Cawan Saiz Kecil Boba Tea House

 Few weeks ago, aku melayan kehendak anak-anak, diorang minta nak minum air boba.

Biasalah, omak malas nak start kereta keluar, jadi order lah pakai Grab.

Scroll scroll, dan disebabkan air boba ni kan mahal, jadi nak beli yang tak mahal sangat la hahaha

Bukan kedekut, tapi sebab agak kerap beli, baik beli yang harga biasa-biasa je..eheh



Lepas tu, tertarik dengan Boba Tea House punya menu, sebab dia ada option untuk small.

Monday, December 7, 2020

Oh My First Norwex

 Salam Isnin gais..

Harini bermula semula sesi pengkuliahan untuk UiTM.

Tapi kami masih Bekerja Dari Rumah, sebab duduk di kawasan Senawang kan.

Ikut sajalah labu..

Oh berbalik kepada tajuk entry. Ehem..

Ya, akhirnya aku ditundukkan oleh perasaan ingin memilikinya.

Kebetulan ada pulak ex-schoolmate jadi agent..

Dan dia juga adalah orang pertama yang beli Terkaitnya Kita masa aku bagitahu kawan-kawan haritu..

Hik Hik..

Monday, November 30, 2020

Terima Kasih Kak Aini

 Last week ada buat COD buku aku tu pada yang duduk sekitar Senawang ni, saja sambil ambil angin.

Lama terperap kat rumah.

Lagi lama perapan kat rumah compare dengan Kambing Perap weh.

Keh keh keh..

Jadi, bila sampai rumah Kak Aini, colleague jugak, tapi dia dah pindah Kampus Seremban 3.

Dia excited aku dah keluarkan buku, terharu aku..

Dan dia ada bagi hadiah sikit..



Awwww tenkiu Kak Aini, semoga murah rezeki akak sekeluarga πŸ’“πŸ’“

Have a great week ahead kawan-kawan!


Jangan lupa jeling statcounter di atas 😊

Monday, November 9, 2020

Monday, October 5, 2020

Team Webinar My Office My Gym UiTM Cawangan Negeri Sembilan

 Nampak macam tak move on lagi dengan program My Office My Gym tu kan? 

Hahah!

Terjumpa pulak gambar ni, lupa nak upload kat mana-mana, jadi marilah upload kat blog!

Monday, September 28, 2020

Monday, July 27, 2020

15 Fakta Tentang Isnin

Tak dapat disangkal lagi yang Hari Isnin memang bukan hari yang digemari ramai.


Ha jadi saja lah nak share dengan kalian semua beberapa fakta menarik tentang hari Isnin πŸ˜‰

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot