Monday, February 1, 2021

Oreo Cheesecake Harold's Bread

Banyak betul kekangan nak sambut anniversary tahun ni.

|Autopublish|
Akhirnya selepas macam macam cabaran, kerja la yang paling utama, dapat juga kami beli kek tanda ingatan untuk ulangtahun perkahwinan yang ke 9.

Alhamdulillah ❤️

Beli kek pun guna Food Panda je 😂

Kalau tanya aku, sedap tak Oreo Cheesecake Harold's Bread ni..

Sedap!
Tapi boleh go dalam 2 potong sekali makan.

Akan rasa kenyang betul lepas makan.

Dan tak boleh biar kat luar lama2.
Lembik jadinya, bila potong hilang rupa kek.

Ha tu lah cerita ringkas untuk update blog.
Stay safe semua!

27 comments:

  1. Itulah perasan kek Harold's ini lembik. Tahun lepas dan 2 tahun lepas harijadi semua orang termasuk anak buah yang pernah duduk rumah beli kek ini. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe aah dia lembik sikit, kurang sturdy gitu

      Delete
  2. Happy anniversary ke 9. Semoga terus bahagia sampai syurga. Aamin...
    kek harolds bread memang sedap. saya suka beli red velvet bar cakes tu :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih abang Foodpanda, elamatkan keadaan. Happy anniversary ke-9, moga bahagia bersama kesayangan hingga ke syurga.

    ReplyDelete
  4. ya Allah ni kalau atie dlm mood diet , mmg kalah sbb takleh say no to oreo

    ReplyDelete
  5. Tak pernah lagi rasa ke Harold's ni... Teringin nak rasa.. nampak sedap!!

    ReplyDelete
  6. Happy Anniversary Syaz.
    Sedap nye cheesecake oreo.. nyummy!

    ReplyDelete
  7. Terus rasa nak order hahaha..
    Happy anniversari Syaz dan Suami..

    ReplyDelete
  8. Happy Anniversary!!!
    Tak pernah beli... sedapnyaaa cheese gabung dengan oreo!!!! Hiksss...

    ReplyDelete
  9. Nanti nal trt kek gini... Moga ikatan akak dan husband bahagia berpanjangan sampai syurga Allah...

    ReplyDelete
  10. jenis chilled cheese cake kan ni..kena makan sejuk2..kalo lama2 nanti jadi lembik..tak best makan..

    ReplyDelete
  11. ini sedap ni kalo makan sejuk²

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot