Tuesday, November 17, 2020

TAK FAHAM | FIKSYEN

 TAK FAHAM



“Kau boleh duduk bilik belakang ni Tim. Dulu Jahra guna bilik ni jadi bilik ‘wardrobe’ dia. Lepas dia pergi, memang aku tak pakai pun bilik ni”, terang Fendi sambil membuka pintu bilik paling hujung dalam rumahnya ini. Hatim hanya menurut masuk sambil memerhatikan segenap sudut bilik itu.





Content cerpen telah dikeluarkan untuk next project.
Terima kasih untuk sokongan πŸ€—

Stay tune


48 comments:

  1. wahh cerpen skrg leh layan kat laptop je., xyah beli buku dahhh., ;p

    ReplyDelete
  2. waaaa.. so messed up... tatau sapa salah ni.. Jahra ka Fendi

    ReplyDelete
  3. Lesung batu tak pecah ke kena lempar oleh Hatim?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah tu hehehe
      Terima kasih sudi baca 😊

      Delete
  4. SUSPEN KEMANALAH SASARAN BATU LESUNG TU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi πŸ˜†
      Terima kasih kak PI sudi baca πŸ€—

      Delete
  5. Omak aih.. tergamam den bila sampai part Hatim baling lesung batu tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi πŸ˜†
      Terima kasih sudi baca 😁

      Delete
  6. Replies
    1. Rasa2 siapa salah? Ahahaha
      Terima kasih sudi baca 😊

      Delete
  7. apa jadi pada batu lesung tu????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat masa ni dia baru menghentam sasaran πŸ˜†

      Delete
  8. "Tinggal serpihan hp tu"... memang hancur lebur bagai debu la tu! hehehe

    ReplyDelete
  9. Ni kalau sekali lagi Jahra lari ke jantan lain apa jadi dengan Fendi agaknya? Harap Jahra jangan buat hal lagi la. kesian Fendi. Fendi pun satu,bunga bukan sekuntum.. Lawa sangat ke Jahra ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi Fendi sayang sangat 😁
      Terima kasih kak diana sudi baca 😊

      Delete
  10. Nasib baik tak mati sia2,manalah Hatim tak geram.

    ReplyDelete
  11. Baling lesung batu ke mana tuuuu? Adoi takkan kt fendi kot..alamak rasa penyudahnya amat mengejutkan lah.

    ReplyDelete
  12. Alamak! Hatim baling lesung tu kat sapa? Suspenlah pulak 😊

    ReplyDelete
  13. Kalau cerita best memang tak sedar baca sampai habisss.. Suspen ni ending nyaa..

    Hai salam kenal, husniey follow sini ya #622 jemput follow ny blog too 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal Husniey, terima kasih sudi follow sini 😊

      Delete
  14. Ada sambungan tak? tak puas open ending...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam ada 🀭
      Terima kasih sudi baca 😁

      Delete
  15. Terkena batu lesung boleh masuk hospital ni.

    ReplyDelete
  16. Kisahnya sangat menarik, seolah-olah saya telah memasukkan watak yang diceritakan. Model peranan yang luar biasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terharu saya, terima kasih sudi membaca πŸ˜‰

      Delete
  17. Berdebar pulak baca last part... ingatkan apa lah... hihi... apalah fendi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi Fendi.. Fendi..
      Terima kasih sudi baca 😁

      Delete
  18. Mulanya kesian kat Fendi tak dapat nak move on lepas bercerai dengan Jahra. Mujur ada Hatim penyelamat. Hujung hujung lain pula jadinya.

    Kesian kat Hatim, dia punya risau kat Fendi dan nasihat macam-macam. Senang-senang je dia lupa bila Jahra dah kembali tak jadi kahwin. Memang lah bagus dah kembali bersama. Tapi..okay nak tunggu next episod.

    Kemana sasaran batu lesung Hatim tu.Tepat pulak tu.jeng jeng jeng

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi, ka mana lah Hatim lempar kiki
      Terima kasih sudi baca :D

      Delete
  19. Lesung batu tu baling ke mana tu???

    ReplyDelete
  20. menariknya garapan syaz. hatim sahabat yg baik semoga fendi terkesan dgn ketulusan hatinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mamapp ;)
      betul tu, mungkin sebab tu Hatim mengamuk :D

      Delete
  21. rajin syaz! ada idea mcm ni boleh asah bakat.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot