Wednesday, December 2, 2020

TERSEPIT | FIKSYEN

Hai semua!

Cerpen ini adalah sambungan INI dan ada sedikit di INI.

Selamat membaca hihi πŸ˜€

 TERSEPIT


Fendi merasakan kelainan sebaik sahaja bangun dari tidur pagi ini. Entah apa yang lain, Fendi pun tak pasti. Namun hatinya berdegup dengan irama yang lain. Berdebar-debar yang tidak seperti kebiasaan. “Entahlah, mungkin banyak sangat minum kopi sehari dua ini”, getus hati kecilnya.



Content cerpen telah dikeluarkan untuk next project.
Terima kasih untuk sokongan πŸ€—

Stay tune

 

36 comments:

  1. Macam tergantung ni.. kenapa Hatim marah sangat?? Jahra tu ada sesuatu ke?

    ReplyDelete
  2. mesti cerpen ni terkait lagi banyak idea syaz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe insyaallah, terima kasih kak PI sudi baca 😁

      Delete
  3. Oh mati2 ingat hatim yang baling anak lesung kt fendi, rupanya si sewel tak tahu hukum tu rupanya, kalau akk jadi fendi akk biarkan aje dia pergi lps dia beranak nnt, pastu kawen dgn jihah adik hatim tu. Syaz nnt sambung kisah hatim dgn najah ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah kak, terima kasih selalu baca cerpen saya πŸ€—❤️

      Delete
  4. Uncle dapat ilmu baharu... "Terjerembap"

    ReplyDelete
  5. Suspen...kenapa dengan Hatim,asyik marah je dengan Fendi.Geram pulak perangai Fendi ,boleh pulak sayang sangat dengan isteri curang dia tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin sebab tu Hatim marah Fendi? Hehehe terima kasih kak, sudi baca cerpen saya πŸ€—

      Delete
  6. Tak sabar nak tahu kisah selanjutnya Fendi dan Jahra tu, Cecil tu tak kena tangkap ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kan, lari ke mana la Cecil tu? πŸ€”

      Delete
  7. ooh baru wak tau kenapa awk x tdo2 smpi pagi ni sbb update cerpen erk., hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha.. ekceli terjaga sebab anak sepak muka, terus blogwalking hahaha

      Delete
  8. tak sabar nak tau, kenapa jahra berpaling kepada cecil....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti ada sebabnya kan? hehe terima kasih atie sudi baca :D

      Delete
    2. dah tau sebab!!! aduhhhhhhhh tapi cepat betul dia berubah hati ke cecil ni..

      Delete
  9. Ada yg tergantung. ada suspens tertanya2 pembaca utk peristiwa seterusnya. Tahniah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah realiti kita kan, setiap orang yang kita jumpa ada misterinya tersendiri :D

      Delete
  10. Tiba2 jadi permainan dalam kepala sendiri, kalau message masuk dari phone bunyi iras tung tung tung agaknya hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi tak reti nak terjemah bunyi notification yang sedap tu dalam bentuk perkataan hahaha

      Delete
  11. Ohh faham faham. Hatim ni lah yang misteri bersama Najah tu kan kan..Fendi memang mangkuk betul. Masih tak sedar dipermainkn oleh Jahra. Mana tak marah si Hatim tu. Memang tersepit lah Fendi sebab Jahra pregnant. Entah entah lepas ni Fendi suka dengan adik Hatim, Jihah tu pulak..banyak terkait ni. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi yeszzaaa... inilah Hatimnya hihihi..
      Nantikan sambungannya (kalau ada idea) hahahaha

      Delete
  12. ishhhh ni bersambung pulak...ingatkan ada twist ujung2 macam selalu..adoiii..kena tunggu sambungannya nampaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi nanti kita twist twist lagi :P
      Terima kasih sunah, sudi baca :D

      Delete
  13. Alahai.. Kesiannya Fendi.. Sayang pun salah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fendi yang terjepit ;)
      Terima kasih kak sha, sudi baca :D

      Delete
  14. Lama tak baca cerpen...sambil2 main fon boleh layan jgk ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe nanti baca lah prequel nya sekali 😊

      Delete
  15. Fendi sayang Jahra, dapat Jahra balik sebab Jahra pregnant. Tapi teruknya Jahra tak jaga hati Fendi. Siap bawak Cecil balik rumah bagai..

    Haha dah terbalik Cik TK baca ni. Dari Kerana Aku Tahu dulu πŸ˜…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi boleh je, macam baca prequel hehe.. terima kasih sudi baca dan komen πŸ€—

      Delete
  16. Baca cerita ni teringat minggu lepas ada baca pasal cerai ni kat twitter. Ada ramai pasangan bila nak bercerai tapi masih bersama. Benda tu yang buat kes cerai jadi tertangguh lama.

    Esok nak ceria malam ni bersama. Mungkin sebab nak bersama untuk kali terakhir. hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. betul saya selalu dengar pasal tu jugak 🀭

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot