Friday, December 4, 2020

Salam Jumaat

 Salam Jumaat semua!

Semoga semua dalam keadaan baik-baik saja.

Jom kita banyakkan bersedekah.

Kadang-kadang tak perlu jumpa orang miskin, sesiapa saja dan di mana-mana saja kita boleh beri dia sesuatu. Walaupun sekadar senyuman dan kata-kata semangat.





Terimalah senyuman ikhlas dari adik ayu!

Have a good Jumaat everyone :)

47 comments:

  1. Salam Jumaat Syaz.. Saya LeYa dari LeYa Blog, www.illyaleya.com.. Mnarik cerpen2 yang Syaz coretkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenaleya, terima kasih, jemput lah baca 😁

      Delete
  2. hari ni x leh solat jumaat di masjid lagi kerana PKPB. In Shaa Allah minggu dpn buleh la tu...

    ReplyDelete
  3. Hai cik ayu.. bulatnya mata... nnt mak ayu emailkan adress postage ye.. mfaizura@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Salam jumaat. Betul tu, tak perlu tunggu jumpa orang miskin pun kalau nak bersedekah.

    ReplyDelete
  5. Salam jumaat yg penuh berkat..comel je dia senyum

    ReplyDelete
  6. ada kawan akak otw nak pergi ziarah jenazah
    kat trafic light berhenti sebuah motor dinaiki 3 org
    si anak dok pandang ja kawan akak tu
    lantas dibuka cermin dan dihulur wang..
    terharu sungguh si ibu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allahuakbar semoga murah rezekinya kak 😊

      Delete
  7. Betul itu tolong apa yang terdaya dan hampir dengan kita.

    ReplyDelete
  8. Geram je. Cubit nak tak..cubit sikit je.

    ReplyDelete
  9. salam Jumaat semoga kita semua didalam lindungan Allah & berikan seribu rahmat utk kita...Aaaminn

    p/s: Feel free follow suzie https://www.sitisuziana.com/ ..Thank You so much..Im appreciate it...(",)

    ReplyDelete
  10. Salam Jumaat, Syaz. Comei adik Ayu. :)

    ReplyDelete
  11. setuju sangat. Kadang tu keluarga dan kawan-kawan rapat kita pun perlukan sumbangan dari kita.

    ReplyDelete
  12. Mata dia, bulat. Ni menurun muka mak betul ayu.
    Salam jumaat ayu yg comel.😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. dia muka campur2, mata bulat tu mata ayahnya hihi

      Delete
  13. jom join giveaway saya yg tk seberapa ni


    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. sekejap saja dh masuk jumaat bln 12 kan.. comel anak :)

    ReplyDelete
  15. ayuuu, kenapa terlalu comel sngt ni

    ReplyDelete
  16. betul tu kak syaz. Doa lah yang baik baik untuk sesiapa saja. Doa adalah hadiah yang terbaik. Comelnya ayu!

    ReplyDelete
  17. Betul betul.. bila-bila pun boleh bersedekah..

    Comelnya ayu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah apa anginnya hari tu, sibuk nak pakai hoodie

      Delete
  18. comelnya ayu.. Macam aiskrim padlepop pulak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. First time dapat girl, memang colorful wardrobe dia kak.. hahaha

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot