Sunday, December 13, 2020

Zoom In Kalendar 2021 Pusheen Watson

 

Jom nak tunjuk sikit rupa kalendar Pusheen yang aku beli kat Watson secara PWP haritu.



Untuk setiap bulan adalah gambar-gambar si pusheen tu ha.
Mungkin beza beza ikut event besar bagi bulan tersebut.

Macam January, ada bunga api tu, untuk menandakan sambutan tahun baru.


Mungkin kalau tak ada event besar, gambar dia random la kot haha



Kalau kita letak atas meja, kita akan pandang bahagian kalendar.
Tapi, bahagian satu lagi yang menghadap orang yang kita hadap, adalah gambar product yang jual kat Watson.


Hellu Rita Ora!
Ini contoh product yang ada.

Produk kosmetik Rimmel London.


Belakang sekali lepas Disember 2021, ada pelekat pelekat ni.
Bolehlah cabut, lekat dekat mana-mana tarikh yang dirasakan mahu.
Terserah lo!

Ga mau pun tak apa!
Biarin saja di belakang itu!

😘

39 comments:

  1. Cantik (comel) nya la kalendar.
    bahagian depan macam kalendar anak
    tapi bahagian belakang kalendar mak-mak (¬‿¬)

    ReplyDelete
  2. Omel sangat kucing tu semua. Macam ket sticker whatsapp. :)

    ReplyDelete
  3. comel! banyak produk watsons ye untuk 2021 ni hehe haritu planner. btw 1335000 dah ada orang redeem ke? terlepas pulak huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi dah ada aiman, lupa nak update masa ni kikiki

      Delete
  4. alolo..comelnya..berknan plk kita..:)

    ReplyDelete
  5. Comelnya kalendar Watson! Shopping dekat DIY haritu tak dapat pun kalendar 2021 haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ini pun pwp, kedekut dia tak bagi free

      Delete
  6. Comelnya!!! Tp kakmim terbiasa guna kalenda almanac yg state jual.. kalo dpt kalendar mcm ni jd hiasan jer sbb suka conteng dkt almanac.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tu la, selalu memang tulis2 meeting atau event campus je kat calendar mejA

      Delete
  7. Yg pelekat belakang tu akk paling suka hehe.

    ReplyDelete
  8. Wehhh, cutenyaaa calendar ituuuu! Hehee... Nak cari kalendar jugak nih..

    ReplyDelete
  9. owh... kucing tu nama pusheen ker? baru tau... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun baru tau juga nama dia pusheen hahaha

      Delete
  10. comellll Pusheen.. kadang2 dok guna animation dia..
    sukaa dia hehe.. orang organized mmg suka calender2 ni.. kalau saya berterabur jugak jadinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama, saya pun sedikit berterabur jugak hahaha

      Delete
  11. Wah sticker tu teringin boleh release stress tak dapat fly kat luggage travel.

    ReplyDelete
  12. Cantik juga si pusheen. Saya tunggulah nanti salesman datang bagi apa-apa kalendar 2021 hheeeee.

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Kan, cuma produk2 dia belah belakang tu la yang kurang comel, botol2 je banyak haha

      Delete
  14. comei nya..nak beli ari tu tapi abis dah...sbb comei sgt ni

    ReplyDelete
  15. atie dulu obsess dgn Rimmel London, tapi lipstick dia tak sesuai kot dgn cuaca kita.. then lepas tu.. no more

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak suka dia punya foundation yang tutup biru tu je, lipstick dia tak pernah try.. ooo tak ok ek

      Delete
  16. Comel calendernya.. Sha pun pernah beli calender yang ada sticker ini.. Memang syok menampal untuk tarikh-tarikh penting..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju, rasa lebih organize dalam kecomelan hehe

      Delete
  17. Comel..ohh emoji ni nama dia pusheen ye. Jarang guna sticker emoji ni kat FB

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot