Sunday, December 27, 2020

Belaian Muka

Hi peeps!
Cuti cuti ni jom belai-belai muka!

Dalam banyak-banyak mask ni, ada beberapa yang aku dah pakai.
Banyak yang masih tunggu giliran untuk pakai, sebab yang lama beli sebelum ni pun, ada yang masih tersimpan elok je dalam laci tu haa..
Haha!


Yang ni aku dah try, best lah jugak.
Anak-anak over berdrama kata mak jadi hantu sebab topeng dia warna hitam.
Kiranya misi mask ni nak bagi aku sexylook tak jadi sebab aku jadi hantu look.




Tiga ni tak try lagi.
Jadi marilah try.
Sambil-sambil golek-golek depan tv.

Eh jap!
Kalau aku golek-golek je, siapa nak masak dan basuh baju?
Siapa nak sidai baju?
Lipat baju?

Huwaaa..
Petang sikitlah baru golek..

#momslyfe 

Later on akan catch up blogwalking, insyaallah.
Baru balik dari persisiran pantai semalam, jem kaki sebab jalan jauh dari hotel ke pantai ๐Ÿ˜‚

Balik rumah memang golek je, nasib baik dapat green light tak payah masak ๐Ÿ˜

Teaser:




36 comments:

  1. Ingatkan paket sos totamato apa tadi

    Ema suka Mediheal mask. Beli on9 direct from Korea dapatla RM2/paket

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hihi mask 3ply tu memamng tak tinggal dah sekarang

      Delete
  3. waaa, perlu ni sbb muka sure ada sunburn sikit2 kan.. time utk manja kan muka now

    ReplyDelete
  4. laaa... macam2 jenis mask muka ni kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah uncle, tapi saya tak reti sangat pun, taram je pakai hahaha

      Delete
  5. Mask wajib pakai sbb exfoliating skin kan. Baru fresh muka

    ReplyDelete
  6. wahh sonoknyerr dpt mandi2 pantai.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

    ReplyDelete
  7. Wak mampu pakai mask 3ply aje.
    Itu pun pasal takut kena saman.

    ReplyDelete
  8. Seronok bermask. banyak jenis tu, boleh test mana yang best dan sesuai untuk kulit. Lama tak bermask.

    Wahh best betul dapat lepak tepi pantai. Weekend dapatlah bergolek golek kejap luruskan pinggang okaylah tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas lepak pantai, muka sunburn, itu yang kena pakai mask hahaha

      Delete
  9. Pakai mask antara rutin yang tak berapa rajin nak ikut.
    Banyak jenis rupanya mask muka nie yea :)

    ReplyDelete
  10. Yang hitam tu nampak menarik untuk dicuba..

    ReplyDelete
  11. cantik2 packaging mask sheets tu.. buat rasa nak beli sbb catching..
    hehe saya jarang pakai malas.. rimas air air tu. tp kalau time rajin tu tepek juga. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul, saya kebanyakkan nya tertarik dengan packaging dia haha!
      Selalu pakai lepas settle semua kerja rumah, golek2 depan tv hehe

      Delete
  12. masa pi korea beberapa tahun lepas, banyak gak memborang face mask ni, tp smpi ke sudah tak pakai2... nak pakai malas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejap lagi try pakai tau, rugi dah beli tak pakai hehe

      Delete
  13. sronok belai muka dgn pelbagai jenis mask tu

    ReplyDelete
  14. Best pakai mask, sejuk.
    Saya pernah guna mask mama saya :)

    ReplyDelete
  15. banyaknya mask.. buat review nanti hehhe

    bila dgr tak payah masak tu best bkn main

    ReplyDelete
  16. Best kn pakai mask.. muka pun berseri ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  17. Suka juga pakai, tapi akhir akhir ni, dah tergolek dulu.. plan nak pakai dah. ahahahahah...

    ReplyDelete
  18. Cik TK pun ada juga berderet tunggu nak pakai.. hehe sejak start pkp sampai la sekarang ni.. entah kenapa start malas nak pakai. ๐Ÿ˜…

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot