Search This Blog

Tuesday, October 27, 2020

Hijab 3 Ply Face Mask Warna Hitam

 


Entry kontot.

Just nak bagitau yang Hijab Face Mask 3ply Warna Hitam yang aku order dari Shopee dah sampai tadi weehuu.


Ok tu je nak bagitau.

Harini sedikit stress sebab WFH ๐Ÿ˜ฃ


50 comments:

  1. Replies
    1. todia komen dari penggemar tegar warna hitam ;)

      Delete
  2. Hahaha... samalah kita stress hari nie. Parah kita sampai lupa nak masak nasik!! Lauk dah siap, nasi tak de hahah. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasal2 kena delay lagi waktu makan ye haaha

      Delete
  3. Jenis ikat belakang ya.
    Nampak lain warna hitam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini jenis yang double loop, dia dah terikat siap2, kita sauk je heheh

      Delete
  4. sesekali tukar kaler, ok jg..asyik jd doktor je, nak jg jd kpop..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul, sebenarnya dah bosan. Tepat sekali hehe

      Delete
  5. Hari ni bz yakmat.. discussion, memfotostat, class, refresh system ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ x sempat BW mcm selalu.. kakmim x pnh pakai mask hitam... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. refresh sistem tu yang paling sakit hati sekali hahaha

      Delete
  6. Alamak biasa tgk biru hat pakai buang.

    ReplyDelete
  7. Kita nak beli.. Tpi xbeli2 lagi.. Skrg duk pakai yg disposable mask tu.. Baru2 ni kena maskne... Stressss gilaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala sian..mesti stress huhu..oh ini pun ekceli disposable jugak hehe, jadi dia ada 50pcs sekotak

      Delete
  8. dipanggil hijab sbb kaler hitam ke? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe dipanggil hijab sebab dia dah ikat siap2, sesuai untuk orang pakai hijab..hehe

      Delete
  9. cantik..suka juga kalo kaler hitam macam ni...

    ReplyDelete
  10. betul WFH ni actually stress sbb rasa mcm tak berdunia kan

    ReplyDelete
  11. Comeiii jew owner๐ŸŒน๐ŸŒน

    ReplyDelete
  12. Ian heboh cari yg hitam ni, hari ni baru order ngan kawan opis..suka la dia tu dapat nanti. Ayu ada biru, hijau..now hitam plak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi biru hijau tu selalu yang jual sebelum ni kan, tu yang try hitam lak ni hahaha

      Delete
  13. Replies
    1. kan?? pelik nau ada orang minta nak WFH sangat2 ni..haih

      Delete
  14. Balik2 ingat nak beli washable mask, tapi x beli2 lagi...
    WFH lebih stressful kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat stressful..huhu.. oh btw ni disposable mask jugak hehe

      Delete
  15. Ai suka mask hitam. Lambat nampak kotor.

    ReplyDelete
  16. Wah, cantik tu. Semoga dipermudahkan urusan kerja dari rumah ya

    ReplyDelete
  17. hangat dak pakai? hahaha..misi mencuba utk beli dan pkai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa dia sama macam pakai mask 3ply disposable yang biasa tu je hehe

      Delete
  18. skrang ni kan macam2 warna ada.. rainbow pun ada. ritu jumpa pink n purple sweet je hahaha.. eehhh LED pun ada skrng kan. haaa malam2 pakai tu best tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius ada yang LED? mak oi bestnya! hahahaha menarik!

      Delete
  19. Okay gak hitam. nak cari pink pulak. asyik biru dan hijau je jemu pulak kita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, jemu warna biru hijau tu, t yang beli hitam ni hehe

      Delete
  20. Mudah kalau pakai yang jenis nie.. tak yah pakai extender kan Syaz..

    ReplyDelete
  21. Hitam!! I like!!!

    Haha WFH bagi semua orang tak sama. Ada yang stress, ada yang tak. Apa pun.. jangan tension2 sangat ye.. bawa bertenang...

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me