Gigit Peha | Wordless Wednesday


 

Post a Comment

62 Comments

  1. sempat lagi jeling tu mama snap gamba... hehehehe

    ReplyDelete
  2. amboi sedap betul ayam goreng tu!

    ReplyDelete
  3. hahahahha.. ingatkan peha mak dia yg kena gigit

    ReplyDelete
  4. wah..berselera tgk dia mamam ayam kfc. dap dap.
    lama x makan kfc..tetiba kan..he he he.

    ReplyDelete
  5. Huhuuuu... Malam tadi pon cikbunga beli drumstick ๐Ÿ—๐Ÿ—
    Budak budak memang geti makan drumstick jew kan... Bila nak makan ayam... Mesti dia fikir ๐Ÿ—๐Ÿ—

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, kalau part lain tak berapa nak gemar, tapi kena paksa jugak makan hahaha

      Delete
  6. sapa tak suka paha kan.. yum yum.. comelnya model gigit peha ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tengah ajar dia gigit peha dengan betul, kalau tak dia asyik gigit yang belah tulang atas tu haha

      Delete
  7. peha mmg fav ank2..eh mak2 pn suka peha kfc

    ReplyDelete
  8. tajuk mama dia...ingatkan peha mama kena gigit tadi

    ReplyDelete
  9. Macam Upin Ipin suka peha ayam.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Teringat anak akak dulu masa kecil2 cakap' Ibu..nak ayam upin ipin.. " hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha peha dan upin ipin tak dapat dipisahkan ;)

      Delete
  11. Sama la kita..peha adalah bahagian yg sentiasa menjadi rebutan hehehe

    ReplyDelete
  12. Budak-budak selalu fav drumstick.

    ReplyDelete
  13. SEDAPNYA GIGIT PAHA AYAM YE YU

    ReplyDelete
  14. Takut dengan siapa ambil ayam tu?

    ReplyDelete
  15. Amboi ayu..sedapnyaa...lahap hehehee

    ReplyDelete
  16. ohhhoooo hoi begitu nikmat ya menggigit peha hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa sampai nyanyi lagu m daud kilau aunty ni ayu hahaha

      Delete
  17. Peha ayam guring upin ipin.

    ini bukan cubit peha kanan terasa peha kiri kan. hihi

    ReplyDelete
  18. hahaha.. Tajuk dengan gambar tu, kemain..

    ReplyDelete
  19. Haha ingatkan peha siapa kena gigit tadi.. rupanya ayam upin dan ipin yang kena gigit.. ๐Ÿ˜‚

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.