Pages

Search This Blog

Showing posts with label KFC. Show all posts
Showing posts with label KFC. Show all posts

Monday, May 11, 2009

This is what we call...

the REAL KFC..
(^^,)


bon apetite!
*btol ke eja cmtu? haha!

Wednesday, May 6, 2009

KFC kerdil..

Pada suatu malam pada minggu lepas.. [truknya BM]
AKu & zaimi pon membayangkan menu di bawah untuk dijadikan dinner..

enak bukan ianya kelihatan..
itulah snack plate KFC..
um umph!
Lazat kan..

jadi kami pon gi la KFC sebelah metropoint..
yang gabung dgn Pizza Hut tu..
dengan harapan untuk makan menu seperti dalam gmbaran tadi..

sesampainya kami..
kami pon berator..

bila sampai turn, kitorg tgk ayam spicey dah abeh..
alamak..
dah lain dah sikit dr gambaran..
xpela..original pon original la..

pastu tunggu punya la lame..
adeh..
ape yang lame sgt ni..
tkial2 sungguh budak itu..

hmm..
sekali korg nak tau..bila dah siap je 'snack plate' tu..
mase dia letak atas tray tu..
aku ngan zaimi nye bayangan yang indah tadi trus hilang..
puff!

sbb pe?
.
.
.
.
.
tgk la..

ayam sejuk, kurus, tulang dan kecik..
bila dikunyah teramatla keras..
sampai lenguh rahang aku mengunyah..
adoi..

Fingers Licking Good kepala hotak..
dah same taraf ngan ayam Dr Fried Chicken kat Gong Badak je dah..

kecewa tol!!!

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.