Search This Blog

Wednesday, May 6, 2009

KFC kerdil..

Pada suatu malam pada minggu lepas.. [truknya BM]
AKu & zaimi pon membayangkan menu di bawah untuk dijadikan dinner..

enak bukan ianya kelihatan..
itulah snack plate KFC..
um umph!
Lazat kan..

jadi kami pon gi la KFC sebelah metropoint..
yang gabung dgn Pizza Hut tu..
dengan harapan untuk makan menu seperti dalam gmbaran tadi..

sesampainya kami..
kami pon berator..

bila sampai turn, kitorg tgk ayam spicey dah abeh..
alamak..
dah lain dah sikit dr gambaran..
xpela..original pon original la..

pastu tunggu punya la lame..
adeh..
ape yang lame sgt ni..
tkial2 sungguh budak itu..

hmm..
sekali korg nak tau..bila dah siap je 'snack plate' tu..
mase dia letak atas tray tu..
aku ngan zaimi nye bayangan yang indah tadi trus hilang..
puff!

sbb pe?
.
.
.
.
.
tgk la..

ayam sejuk, kurus, tulang dan kecik..
bila dikunyah teramatla keras..
sampai lenguh rahang aku mengunyah..
adoi..

Fingers Licking Good kepala hotak..
dah same taraf ngan ayam Dr Fried Chicken kat Gong Badak je dah..

kecewa tol!!!

14 comments:

  1. betol2 KFC kt c2 memang teruk..aku g skali arituh hampeh gak.same kondisi ayam yg aku mkn ngna yg ko mkn.Caitt!

    ReplyDelete
  2. hik hik..

    sori tergelak ;P

    Metropoint kjg ke??

    x[e..nt g mkn pizza hut je okeh ;)

    ReplyDelete
  3. khaaakhaaa

    ayam ni kne selsema kot...

    tu yg kecut

    haha

    tgk dlm gmbr ni pun x menyelerakan...

    lain la gmbr atas tu..

    ermm nyam3...

    ReplyDelete
  4. hehe... x menarek dah ayam tu..
    gamba 1st da mengiurkan.. haha..
    x penah2 lak kte g kfc dpt ayam yg sejuk kejung.. isk isk.. tu mesti leftover tuh... hampeh tul mereka2 itu...

    ReplyDelete
  5. haha....ciannye syazni..akak x pnah pon kena mcm tu..lenkali kite mkn McD k? hek hek

    ReplyDelete
  6. ikot tempat gak kot

    lbh2 lagi bila ayam dah jadi bahan kawalan

    jap lagi ntah ape......

    ReplyDelete
  7. salam..tumpang lalu..yg kat Gong Badak tu Dr Fried Chicken ke?bukan Din Fried Chicken?ke mata aku dah rabun sgt?

    ReplyDelete
  8. hahahhahha! macam ayam takde zat jer:)

    ReplyDelete
  9. Ape pown aku dh terliur ngan ayam y atas tuh..adoiiii....lapo....

    p/s: kalo ko g KFC yg kat METRO tu lg ok n sodap ayam die...

    ReplyDelete
  10. mcam ayam goreng yg jual kat psar mlam je.
    kalo atok da sound da staff kfc tuh.
    eheh

    ReplyDelete
  11. truknye..
    kite byr punye mahal,die wat g2..
    die igt kite ni aym yg nk mkn aym ke..
    haha

    ReplyDelete
  12. all: kesimpulannya...ayam ni mmg ampeh...haha! yg kat tmpat lain ok je ayamnya.. huhu..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me