Tuesday, December 1, 2020

Pengunjung ke 1,330,000 telah ditemui!

 Pengunjung yang bertuah itu adalah Ema!


Tahniah Ema!

Ya ini bukan entry lama, bukan juga dejavu hehe..

Kerana sekali lagi Ema telah berjaya menangkap statcounter!

Terima kasih Ema, selalu masuk blog saya.
Semoga murah rezeki Ema!

Jom kawan-kawan, kita terjah blog Ema!

Ema pandai melukis tau, lukisan dia memang wow!

Pergilah jengah!
😁

OK pada yang lain, boleh la cuba untuk 1,335, 000 pulak!
😘

60 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki hari ini πŸ₯°
    Ema nak bersara dari claim hadiah dari Kak Syaz (╯▽╰ )

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak jangan! teruskan claim, sebab orang lain tak claim pun hahaha

      Delete
    2. yang first tudung,
      lepas ni t-shirt kot (?),
      nanti complete satu set persalinan

      Delete
  2. Tahniah Ema! Cekap tangkap nombor.

    ReplyDelete
  3. alamak terlepas..tahniah ema!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni cuya pulak insyaallah hehe

      Delete
    2. Ema bagi chance ke Cuya pulak lepas ni (^∀^●)οΎ‰ο½Ό

      Delete
  4. alahai... terlepas lagi. Apa-apa pon tahniah Ema

    ReplyDelete
  5. wow terer laaa dia datang ss viewers.. tahniah2 hehe..

    ReplyDelete
  6. Tahniah ema! Nak target 1335000 pulak lah hehe

    ReplyDelete
  7. Wahh tahniah Ema! Kita selalu terlepas.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi tu la, lepas ni mana tau rezeki fiza pulak πŸ€—

      Delete
  8. bertuah sungguh Ema ni, Syaz.
    apa la tips dia ekk dpt snap number tu ?
    tahniah Ema!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula, kena tanya dia sendiri nampaknya ahahah

      Delete
  9. Tahniahhhhh emaaaa. ok. noted.. nk tengok selalu laaa. hihiii

    ReplyDelete
  10. tahniah kpd pemenang..kena selalu jeling2 ke sudut sana..

    ReplyDelete
  11. Wahh tahniah Ema! Hebat berjaya tangkap nombor!!

    ReplyDelete
  12. Tahniah..

    Masa akak singgah ni ada lagi 3000 nak bagi cukup pageview 1335000.hahah

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot