Friday, November 6, 2020

Pengunjung 1,315,000 Telah Ditemui!

 Yeay pengunjung bertuah ke 1, 315, 000 telah ditemui!



Empunya badan yang bertuah itu adalah Wina!

Tahniah Wina!

Tunggu hadiah sampai tau!

Terima kasih sebab selalu berkunjung ke blog saya yang tak seberapa ini.

Moga ada manfaat dari kunjungan-kunjungan Wina ke sini ๐Ÿ˜


Jom kawan-kawan kita terjah blog Wina pulak ๐Ÿ˜


Yang lain, jangan lupa untuk capture 1, 325, 000 pulak tau!


68 comments:

  1. Wahhh tahniah kepada pengunjung yang bertuah!!

    ReplyDelete
  2. datang sini selalu lupa nak tengok counter tu...hahaha

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada Wina dan Syaz sangat ramai peminat.

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd pemenang bertuah iaitu Wina...

    ReplyDelete
  5. Tahniah pd yg bertuah..alhamdulillah rezekinya

    ReplyDelete
  6. alahai terlepas susah. Tahniah kepada Wina

    ReplyDelete
  7. Alamak segan nama kena petik.
    Nanti saya buat tulisan apabila sudah dapat hadiah. Terima kasih sebab rajin buat sesuatu untuk pengunjung, pengomen. Insya Allah akan selalu melawat walaupun sekali sehari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih juga wina selalu ke sini ๐Ÿ˜Š

      Delete
  8. nak menangis tengok angka view T__t
    tahniah kepada pengunjung bertuah!

    ReplyDelete
  9. Tahniah Wina! Yeay ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

    ReplyDelete
  10. Tahniah Wina. Pemenang yang dicari datang tepat pada masanya ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  11. View pakai hp memang tak nampak la ada contest tu. Hehe. Apa pun tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe terima kasih kerana rajin berkunjung ke sini ๐Ÿ˜Š

      Delete
  12. Tahniah kepada wina yang menang. Kena selalu bw kat sini utk capture next number tu ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  13. Tak sangka pula ada segmen statistik disini. Boleh datang selalu untuk next stats hehe Tahniah Wina, dapat hadiah ni haa

    ReplyDelete
  14. Tahniah wina..Pasaipa la tak kena2 kat akak ni.Depa ni main refresh2 ka??Hahhaha

    ReplyDelete
  15. Tahniah Kepada Wina. nmpknya kene rajin bawa dri ke sini..

    ReplyDelete
  16. wow ada segment capture no ke.. nanti nak usha la. tahniah pemenang.
    blog mama pun ada gak buat ni tapi sokmo takde pemenang haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya selalu jeling juga blog mamapp tu, tak kena lagi buat masa ni hehe

      Delete
  17. Tahniah NA! happy sudah..dah jumpa pengunjung 1315000 blog syaz :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah Wina dan Syaz juga sebab pageview mantap gitu

    ReplyDelete
  19. kekadang aida blogwalking, tak teringat nak tgk pv ni, syaz.
    pv sendiri pun sendu. tu yg segan :) ha ha ha ha

    ok ok. i will try my best to catch that numbers :)
    in shaa Allah.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ads