Search This Blog

Sunday, October 11, 2020

Entah Apa Dicari Datang Ramai-ramai dari Hong Kong

 Sejak blogging kembali bulan Jun haritu, aku selalu jugak check aku punya blog stat.

Ada satu perkara yang menarik minat aku.


Boleh dikatakan, sebilangan besar dari visitor ke blog aku ni adalah dari Hong Kong.

Kenapa Hong Kong ye?

Adakah sebab aku guna ping?
Atau sebab apa?
Adakah bahaya?

Kalau sesiapa tahu, bolehlah tolong jawab kat komen.
Hehe..


27 comments:

  1. Oh banyak dari Hong Kong. Saya pula dari USA. Saya anggap google dari sana yang akses ke blog saya untuk susunan dalam enjin carian.
    Syaz guna ping dari sana ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya guna ping yang total ping tu, tula yang hairan tu hehe

      Delete
  2. herm tak tahu la...wushu wushu...ustaz adam..wushu wushu...kena tangkap ...
    *dialog drama Nur 2*

    XD

    ReplyDelete
  3. Hahahaha dah merasa dah bulan lepas. Tak tahu la apa yang dicari setiap hari.

    ReplyDelete
  4. 11.7k..banyaknya! Apa lah tu kan...

    Sejak blogger dashboard baru ni, akak tak jumpa pulak stat viewer by country gini. Syaz tengok macam mana ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok di bahagian stat juga, klik pada see more about this blog hehe

      Delete
  5. Akk dah lama tak peduli benda tu sejak komputer rosak, laptop pun takde, guna phone je..so malas dah nak belek2..dulu2 ada gak belek tengok ramai dari usa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi yeke kak, itulah, saja teringin nak cek hahaha

      Delete
  6. ramainya viewers bagys tu tahniah syaz

    ReplyDelete
  7. uish..byk dari hong kong... utk apa eh diorg access? tak paham betul

    ReplyDelete
  8. scammer Hong Kong kot? hehehehe sbb Hong Kong tu kan jiran Macau hahahahha #gurau

    ReplyDelete
  9. wow melebihi Malaysia tu. Maaf kak, bab ni tak pakar sangat.

    ReplyDelete
  10. mama pun tak tau la.. harap2 memang ada peminat dari HK la

    ReplyDelete
  11. Banyaknya peminat dari Hong Kong tu.

    ReplyDelete
  12. Mmg tak baik ke kalau ada views dr luar melebihi Malaysia?

    ReplyDelete
  13. shida pun ade tp dari russia..hahahaa pelik tp benar!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me