Pengunjung bertuah 1340000 telah ditemui!

 Serius terharu dengan kunjungan kawan-kawan blogger ke blog aku ini.

Rasanya baru saja Nona dapat capture 1,335,000 kan, harini 1,340,000 jiga telah berjaya ditangkap!

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Pengunjung yang bertuah itu adalah Cik TK dari Tetikus Merah!


Yeayyy!

Tahniah Cik TK!

Lepas ni mari kita terjah blog Cik TK jom kawan kawan!

Semoga Cik TK juga terus maju jaya dalam blog, nanti saya kirimkan hadiahnya.

Harap sudi terima ๐Ÿ˜˜

Next number yang boleh kawan kawan tangkap adalah 1,355,000!

Post a Comment

30 Comments

  1. Whoa!!!! Tahniahhhh! Yay!!! Hehheeheee

    ReplyDelete
  2. tahniah pengunjung bertuah cik TK

    ReplyDelete
  3. Tahniah Cik ๐Ÿ–ฑ๐Ÿ”ด

    ReplyDelete
  4. terlepas lagi. apa-apa pon tahniah kepada cik TK

    ReplyDelete
  5. wahhh, rezeki cik TK! tahniah :)

    ReplyDelete
  6. nak gak buat gini..tp kang takut kene tunggu 3 tahun br cecah jumlah yg di"calon"kan tu huhu. maklumlah blog sendu

    ReplyDelete
  7. Wahh..tahniah Cik TK. Bertuah betul dapat menangkap nombor.

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. Tahniah Cik TK..

    ReplyDelete
  9. Tahniah SYaz! Tahniah Cik TK!
    shida masuk time tu dah 1340008
    hahaha..pastu gelak kat diri sndri ^_^

    ReplyDelete
  10. Hehe thanks semua.. thanks kak syaz!! Pertama kali dapat tangkap nombor..

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.