Tuesday, December 22, 2020

Pengunjung bertuah 1340000 telah ditemui!

 Serius terharu dengan kunjungan kawan-kawan blogger ke blog aku ini.

Rasanya baru saja Nona dapat capture 1,335,000 kan, harini 1,340,000 jiga telah berjaya ditangkap!

πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Pengunjung yang bertuah itu adalah Cik TK dari Tetikus Merah!


Yeayyy!

Tahniah Cik TK!

Lepas ni mari kita terjah blog Cik TK jom kawan kawan!

Semoga Cik TK juga terus maju jaya dalam blog, nanti saya kirimkan hadiahnya.

Harap sudi terima 😘

Next number yang boleh kawan kawan tangkap adalah 1,355,000!

30 comments:

  1. Whoa!!!! Tahniahhhh! Yay!!! Hehheeheee

    ReplyDelete
  2. tahniah pengunjung bertuah cik TK

    ReplyDelete
  3. terlepas lagi. apa-apa pon tahniah kepada cik TK

    ReplyDelete
  4. nak gak buat gini..tp kang takut kene tunggu 3 tahun br cecah jumlah yg di"calon"kan tu huhu. maklumlah blog sendu

    ReplyDelete
  5. Wahh..tahniah Cik TK. Bertuah betul dapat menangkap nombor.

    ReplyDelete
  6. Tahniah SYaz! Tahniah Cik TK!
    shida masuk time tu dah 1340008
    hahaha..pastu gelak kat diri sndri ^_^

    ReplyDelete
  7. Hehe thanks semua.. thanks kak syaz!! Pertama kali dapat tangkap nombor..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot