Saturday, September 4, 2021

Pencarian Penangkap Pageviews 2,000,000 !

 Rasanya macam dah lama tak buat pencarian penangkap nombor pageviews untuk blog ni.

Haritu berhentikan sekejap.




Memandangkan pageview terkini masa entry ini ditaip adalah sudah sebanyak 1,620,425, maka aku pun fikir why not kita bagi giveaway pada si dia yang dapat tangkap nombor 2,000,000 nanti kan?

Jadi pada sesiapa yang dapat tangkap layar / sceenshot total pageviews yang ada di sebelah kanan blog ni, bolehlah whatsapp gambar bukti tersebut kepada aku nanti di 0192984616.

Mudah saja caranya kan?

Mari kita lihat siapa yang kena!

26 comments:

  1. Tahniah Syaz. Nanti kita try screenshot. Hehe...

    ReplyDelete
  2. Dah tak lama lagi smp laa angka tu.

    ReplyDelete
  3. Warghh konpom NA menanti je tu hehehe.. Gud luck semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun nak komen benda sama kak ret komen hahahaha, memang kak NA menanti je nak screenshot tu :D

      Delete
  4. Siapa pun yang nanti berjaya tahniah dulu daripada PC ya.

    ReplyDelete
  5. Wuuuu main tangkap2 pula. Letsssssssssss

    current view 1,620,568

    ReplyDelete
  6. tahniahnyer., mugo terus maju ;p

    ReplyDelete
  7. Wah. Menarik!! Harap ada peluang๐Ÿ˜๐Ÿ’•

    ReplyDelete
  8. Nanti kita saksikan siapa yang kena ...

    ReplyDelete
  9. wahh byk views dia.. semoga ade pemenangnya nt!

    ReplyDelete
  10. baik.. dulu asik2 terlepas jer

    ReplyDelete
  11. Mesti NA dapat tangkap ni ๐Ÿ˜€

    ReplyDelete
  12. Kena bertandang selalulah nampaknya macam ni.. Hehe

    ReplyDelete
  13. Nombor cantik. 2 nombor favourite saya. Setuju dengan kak Ujie :)

    ReplyDelete
  14. Sekarang 1,620,865
    tahniah dah jadi jutawan

    ReplyDelete
  15. Menarik ni. Tapi Syaz, pageview tak appear di mobile version. BW pakai hp kena usaha sikit. Hehe

    ReplyDelete
  16. Fuhhhh siapa la yang bertuah tu agaknya

    ReplyDelete
  17. tak lama dah tu hahaa..jom mula mgira ^_^

    ReplyDelete
  18. Nice! Bagi clue sikit..Haha..Nak try again...Kikiki~

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot