Wednesday, December 9, 2020

Working on Something

Rindu blog.



 

35 comments:

  1. Nanti kembali apabila sudai selesai.

    ReplyDelete
  2. Samalah bila busy dengan kerja hakiki, rindu nak bermonolog di blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu nak blogwalking.. tapi rasa bersalah dengan kerja ni selagi dia tak siap huhu

      Delete
  3. Rindu kena kerap jengah ke blog.. Hehehe..

    ReplyDelete
  4. Kak Syaz prepare nak bagi taklimat ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak, tengah refer balik taklimat orang tu ๐Ÿ˜‚

      Delete
  5. Blog PC bermasalah pulak.Cooobaan.

    ReplyDelete
  6. Selesaikan dulu yang utama, kemudian boleh berblogging.

    ReplyDelete
  7. bengkel penulisan ke tu? All the best!

    ReplyDelete
  8. Masuk pertandingan anugerah ke Syaz

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah, anugerah antara jabatan, jadi salah seorang penulis hehe

      Delete
  9. take care kak syaz! cant wait for you to be back :)

    ReplyDelete
  10. take care kak syaz! cant wait for you to be back

    ReplyDelete
  11. tak buka blog sehari mcm tak kena. hahah

    kerja hakiki kena utamakan dulu. blogger tak lari

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, memang by hook or by crook, kena fokus pada dia dulu, punca pendapatan hehe

      Delete
  12. Whoaaaa... work, workkkk... hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik!! hehe..nasib baik dah siap perkara yang merunsingkan tu :D

      Delete
  13. Selamat berjaya.. semoga dipermudahkan urusan Syaz..

    ReplyDelete
  14. Saya pun sama rindu kat blog. Tapi kadang tu hanya mampu tengok jer. Huhu

    ReplyDelete
  15. Rindu kat blog bila lama tak menjengah kan.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot