Anxiety Attack



 Mungkin terlebih dos kafein + workload.
Need to be away jap.
Stay safe gais.

Post a Comment

36 Comments

  1. Takutlah... selalu baca tentang benda ni.

    ReplyDelete
  2. Mudah2an kita dihindari daripada serangan anxiety ini

    ReplyDelete
  3. Take a deep breath.
    Stop multi-tasking.
    Do one thing at a time.
    Take care.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq TK, yep agaknya sebab too much multitask ☹️

      Delete
  4. too much caffeine buat kita gelisah kan ... atie pernah rasa huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. gelisah macam nak pecah dada, paling teruk tang shortness of breath tu..

      Delete
  5. Hope u feeling better.
    Try short staycation and get some rest.

    Take care.

    ReplyDelete
  6. macam mudah macam takde apa tapi .... bahaya juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. saya paling struggle tang rasa berdebar dan tak cukup nafas tu

      Delete
  7. banyak betul tanda2 anxiety ni.. camne nak kenal pasti org tu ade ke tak?

    ReplyDelete
  8. Macam erasa diri ini pula Syaz.. Hihihi

    Tq info ringkas tapi padat

    ReplyDelete
  9. kena activate mode 'cuti cuti malaysia'

    ReplyDelete
  10. Hihi..jangan terlebih dos..sekali sekala sedap layan kopi ni. Kalau musim hujan lagi lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, masalahnya susah betul nak tolak kopi ๐Ÿ˜ญ

      Delete
  11. Anxiety ni ramai yg terkena tp cepat2 kena mood back to normal. kena pandai kawal diri.

    take care.. jgn dilayan sgt, nanti makin teruk

    ReplyDelete
  12. Semoga Syaz semakin okay..
    Stay safe and take care.. take your time..

    ReplyDelete
  13. Semoga dipermudahkan urusan akak. Take care kak. Rehat secukupnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah terima kasih fiza ๐Ÿ˜‰❤️

      Delete
  14. Sekali sekala kena rehat juga syaz!
    meh meh turun taiping jumpa shida hahaha ^_^
    takde motif :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah shida, kalau ke sana boleh roger2 ๐Ÿ˜˜

      Delete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.