Saturday, January 16, 2021

Special Edition Cool Cucumber Shower Gel Body Shop

Masa di entry White Musk Body Shop haritu, ada komen dari Mamapipie yang mengatakan pendapat dia, yang bau White Musk tu lemak macam nasi lemak.

Memang geli hati masa baca!

Antara sebabnya terasa lucu sangat tu, sebab selain White Musk tu, aku ada juga beli sekali Special Edition Cool Cucumber Shower Gel Body Shop.




Macam kena pulak kombinasinya bau nasi lemak campur bau timun ahaha!

adehh mamapp ni kan!

Saja je try, katanya product baru Body Shop.

Bau timun, tapi wangi..gittew..

Kalau tulis di botol dia, gel mandi ini dibuat dari timun yang tak dapat menembusi pasaran di pasaraya.
Jadi dia ambil buat gel mandi.

Masa mandi, memang sejuk gila!
Tambahan pulak kebelakangan ni kan cuaca selalu redup dan sejuk.
Kadang-kadang hujan.

Rasa macam mandi ais!

Rupanya memang dia dah nyatakan siap-siap yang gel mandi ni sesuai digunakan sewaktu summer.
Untuk cooling kan badan.

AKu pergi guna masa guruh berdentum kat luar, mana tak menggigil sorang-sorang bawah shower 

😂


Orang nak mandi guna sabun Body Shop, kau pun nak, sekali salah musim daa..

30 comments:

  1. hehe..takpe..yg penting bau wangi..

    ReplyDelete
  2. Bau nasi lemak? Tidak mahulah cuba. Ini kan orang ingat peluh makan nasi lemak banyak-banyak.

    ReplyDelete
  3. Cari pula yang bau sambal atau bau telur
    baru komplet regunya.

    ReplyDelete
  4. Hahaha... tergelak pulak baca.. dh lah musim hujan skrg

    ReplyDelete
  5. Adeh, hihihihi.. Lawak betul la, duk fikir camne Mamapipie boleh kata bau nasi lemak... hihihi

    ReplyDelete
  6. Nikmati kesejukkan berganda ni Syaz.

    ReplyDelete
  7. mmg lepas ni klu nak guna apa2, kena baca arahan di botol dulu hahaha

    ReplyDelete
  8. aje gilerrr bau nasi lemak...hahahahhaha

    ReplyDelete
  9. Kombinasi lengkap nasi lemak. hehe..
    musim panas nanti try guna, baru rasa effect dia..ehehe..sekarang gurh=uh berdentum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah, memang terkatup kemas je dia dalam bilik air tu 😂

      Delete
  10. Haa betul la kate mamapp mcm lemak2 nasi lemak..tambah pulak plhkap dia timun..hahaha..betul2 Nasi Lemak ni..kahkahkah ^_^

    ReplyDelete
  11. Kalau Body Shop SA suka Dew Berry tapi x tau la ada lagi ke tak

    ReplyDelete
  12. hahaha.. lama dh tak pakai body shop. asyik minat BBW

    ReplyDelete
  13. pas ni cari yg bau-bau sambal plak, baru lengkap nasi lemak

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot