Kacang Buncis Udang

Harini kemalas malasan.
Jadi supaya blog masih dikemaskini, ku muatnaik gambar lauk minggu lepas ni je lah


Aci tak?
Ahaha

Happy weekend semua, nanti ku blogwalking ๐Ÿ˜˜

 

Post a Comment

27 Comments

  1. Wah! Sayur buncis kaya udang!

    ReplyDelete
  2. aci jer..hahahaa..sedap tu..tp udang kite alergik pulak ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo.. boleh ganti dengan lauk lain tak? Ayam? Hati?

      Delete
  3. Sedap kacang buncis letak udang byk.. fav ni

    ReplyDelete
  4. Kacang buncis kalau masak gaya apa pun tetap sedap

    ReplyDelete
  5. Aci je lah kak syaz. sodap ni. menu 2 in 1

    ReplyDelete
  6. Menarik. Lama tak makan kacang buncis!

    ReplyDelete
  7. suka lauk ni, sambal kacang buncis dan udang

    ReplyDelete
  8. share la resepi puan, bole jugak try nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe sama je macam goreng sayur2 lain ๐Ÿ˜Š

      Delete
  9. Haha sedap ni!! Letak dengan nasi hangat dan kicap sikit!

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.