Wednesday, February 10, 2021

Tak Pernah Tak Sesak | Wordless Wednesday | Disember 2020





 

23 comments:

  1. jalan ni memang sesak.. weekdays/weekends sama saja. huhu
    dtg kl tak pernah tak sesak

    ReplyDelete
  2. wah boleh tahan sesaknya... di kl ni dah kurang sesak sejak pkp nih

    ReplyDelete
  3. PKP 2.0 ni memang jalan raya agak sesak macam biasa juga kan Syaz :)

    ReplyDelete
  4. jalan raya kt KL, sesak sokmo..

    ReplyDelete
  5. Orang2 bandar dah biasa menghadap jem

    ReplyDelete
  6. Ada juga geng wordless wednesday

    ReplyDelete
  7. Hampir 2 bulan sis x merasa sesak jalan2 di KL...letih dah duduk rumah ni

    ReplyDelete
  8. Kedah pun jem juga time pkp ini xtaw kenapa hehe

    ReplyDelete
  9. Wow... sampai tahap tak pernah tak sesak tu.. Adoi... sesak otak jadiknyaaaa

    ReplyDelete
  10. bkn setakat KL..pekan mcm Tanah Merah, Kelate ni pun byk kereta yg menyesakkan jalan. x tahu la mrka ni kuar buat apa kat dlm pekan!

    ReplyDelete
  11. Ini MRR2 ni... laluan uncle kalau nak ke rumah mak....

    ReplyDelete
  12. KL jarang tak sesak. Memanjang jammed, melainkan PKP betul betul baru lengang. kak Syaz, sy ada email untuk confirmation. Nanti check ye. Terima kasih Kak Syaz :)

    ReplyDelete
  13. Kadang-kadang tak terfikir dari arah mana kenderaan datang berpusu-pusu tambah meriahkan lalu lintas.

    ReplyDelete
  14. Bandaraya yang tak pernah tidur.. Kenderaan bertali arus.. Jem itu dah rutin..

    ReplyDelete
  15. Kalau Jalan Utama mmg dan xkan x sesak syaz!

    ReplyDelete
  16. Bertabahlah.. kalau pkp mcm pkp 1.0 barulah jd pekan zombie

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot