Sunday, June 20, 2021

Power Panda dan Yellow Duckling Antibacterial Body Wash

Beli sabun ni untuk Ayu, beli di Watson haritu.
Tertarik sebab cute lah pulak tengok botol dia haha.

Bau dia wangi lah jugak.
Sabun dia pun soft je, bila lumur kat badan anak, dia taklah kesat.

Nak bilas pun senang.
Tak macam sabun Johnson, dia kesat macam mana tah.

Kalau syampu dia tu, macam susah sikit nak dibilas dari rambut anak.
Rambut pun jadi kusut je lepas mandi.

Tapi yang ni oklah, senang nak urus.

Yang itik ni pulak, abang-abang dia dah cop.
Diorang letak dekat bilik air yang diorang selalu mandi.


Bau dia wangi dan comforting.
Aku suka sangat.
Bila anak dah main, dah berpeluh, bau dia bila campur dengan bau anak, jadi masam-masam yang best.

Hahahha

Memang dasar mak mak suka sedut bau anak kecik.
Hilang stress.
Lebih-lebih lagi bau kepala.


Itulah saja cerita sabun mandi yang cute dan wangi ni.
Nope, bukan paid review pun
Sekadar berkongsi rasa.

Selamat berhujung minggu semua, stay safe!

Nak pergi lipat kain pulak ni.

 

12 comments:

  1. Kalau macam ni sayang nak guna... Comel benau!

    ReplyDelete
  2. comel belas dia.. especially yg itik tu

    ReplyDelete
  3. Kalau lelaki macam saya, apa-apa sabun pun main pakai je.. hihi

    ReplyDelete
  4. dari review syaz..perghhh wangi betul smpai sedut2 ni hahahaa ^_^

    ReplyDelete
  5. Comel lah bekas sabun tu nak cari juga.. mesti aiyan suka

    ReplyDelete
  6. bau masam-masam peluh anak-anak tu jugak yang best dan mampu hilangkan stress mak-mak kan..

    ReplyDelete
  7. Alahai.. cutenya botol dia.. Sha kalau jumpa nie, memang akan beli jugalah..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot