Tuesday, July 6, 2021

Kelas Taekwondo Online

Sejak PKP, anak-anak memang limited sangat waktu diorang keluar rumah.

Nak kasi main depan rumah pun, tak berapa dibolehkan.

Apatah lagi kelas taekwondo diorang ni.

Tapi Sir Taekwondo adam dan amir ni ambil inisiatif buat kelas taekwondo online.

Menggunakan medium google meet.
Ok la kan, dari tak ada.

Walaupun ada karat-karat sikit, tapi kebanyakan step masih diorang boleh follow walaupun hanya tengok di skrin.

Cikgu diorang pun memang perhati step one by one dan terus betulkan dan tegur mana yang salah masa tu jugak.


Cuma itulah, skrin laptop kecik.
Diorang tak berapa nampak kalau jauh walaupun dah pin video yang cikgu dia.

maybe next week kami kena cast kan ke tv kot, untuk nampak lagi jelas. 

Cuma omak tak dapat lepak depan tv la masa diorang ada kelas taekwondo tu nanti.

Tengok lah macam mana kan.
😁

16 comments:

  1. wah...bestnya kelas taekwando...SA dulu pun amik taekwando...sampai tali pinggang pepel..pas tu stop....nampaknya kena la link ke tv lepas ni Syaz

    ReplyDelete
  2. Bagus2 cikgu dia... still adakan kelas online...
    ni cikgu uyum dah ke mana ntah...
    nasib la uyum masih ingat step2 dia sikit2 hahaha

    ReplyDelete
  3. Alaaa... omak tengok la drama kat fon.... hehehe

    ReplyDelete
  4. Jaga-jaga, jangan sampai tersepak komputer.. hehe

    ReplyDelete
  5. tak la bosan sekali skala ade pdpr taekwondo kan..hehee

    ReplyDelete
  6. Omak kena beli tv lain lah hahaha, tak pun tengok di telefon hehehe

    ReplyDelete
  7. Omak eh join la sekali belajar teakwando..kihkih

    ReplyDelete
  8. Mencabar juga kelas taekwando online. Visual kurang jelas. Tapi okay juga ada kelas online.

    ReplyDelete
  9. cabaran anak2 musim covid ni..
    aktiviti sume online.. arap ank2 ok la..
    mcm ni pon ok dh kelas taekwando online.. hihi

    ReplyDelete
  10. wahhhhh kelas taekwondo pun buat online sekarang.

    ReplyDelete
  11. Tahniah! Usaha selagi boleh. Online pun ok, daripada tiada langsung.

    ReplyDelete
  12. anak kakmim pun dh setahun lebih x pegi training silat.. kena mula balik agaknya psni.. lps pkp 1.0 mmg dh stat kelas balik cuma x berani nk tanggung risiko

    ReplyDelete
  13. Kelas taekwondo pon ade pdpr ye… mencabar betul tugas2 seorang guru..

    ReplyDelete
  14. Omak terpakso berkorban sikit ... Kalau dah pasang kat tv nanti . huhu.. Good Job! Kelas online ekkk... taekwando .

    ReplyDelete
  15. kak syaz, beli projector. besar sikit skrin nanti. hehe

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot