Tidur Dalam Iman

Salam Jumaat semua!

Minggu ni memang tak ada mood.
Ada 2 bad news.

1. Family pakcik aku positive covid kesemua lima beranak.

2. Abah aku kena operate batu karang 3 Ogos nanti.

๐Ÿ˜ข

Semoga semuanya dipermudahkan, disegerakan kesembuhan..

Risau kat abah..

 

Post a Comment

21 Comments

  1. Semoga segalanya selamat. Abe kie pernah operate batu karang pd 2019...

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segala urusan abah

    ReplyDelete
  3. Allahu..semoga mereka segera sembuh dan dipermudahkan urusan operation nanti. Aaaminnn...

    Bergaya sungguh Amir tidur ye.

    ReplyDelete
  4. moga di beri kesembuhan buat family pakcik... dan moga di permudahkan buat abah Syaz

    ReplyDelete
  5. semoga diberi kesembuhan kpd keluarga pakcik Shaz dan dipermudahkan urusan operation bapa Shaz..

    lena sungguh tu..

    ReplyDelete
  6. hehehhe comel je mendogak dagu...

    betul ke eh word mendogak mendongak? ahhaa

    ReplyDelete
  7. Dan semoga segala urusan syaz dan keluarga dipermudahkan ye

    ReplyDelete
  8. Amboi, bergaya benar tidur tu..hehe..semonga keluarga Syaz sentiasa dirahmati dan dilindungi Allah, Aamin..stay safe!

    ReplyDelete
  9. Semoga dipermudahkan buat ayah Syaz

    ReplyDelete
  10. Semoga dipermudahkan urusan..stay positive always

    ReplyDelete
  11. Tidur pun bergaya..hehe

    Moga Allah permudahkan urusan rawatan ayah dan keluarga pakcik Syaz, moga cepat sihat semuanya.

    ReplyDelete
  12. semoga diberikanNya kesembuhan buat abah dan pakcik Syaz sekeluarga, aamiin

    ReplyDelete
  13. allahuakbar
    semoga dipermudahkan.semuanya ye
    cepat sembuh


    ReplyDelete
  14. Semoga mood kembali seperti sedia kala...

    ReplyDelete
  15. Allahu..semoga semuanya dlm lindungan Allah..

    ReplyDelete
  16. semoga Allah permudahkan urusan perawatan abah syaz

    ReplyDelete
  17. semoga dipermudahkan urusan ya..

    ReplyDelete
  18. Betul punya lena tu.. Hihi

    ReplyDelete
  19. Allahu! Semoga dipermudahkan urusan abah syaz.. dan keluarga pakcik sentiasa dlm peliharaan Allah

    ReplyDelete
  20. Moga dipermudahkan urusan pakcik dan abah Syaz. Banyak doa dan bersabar.

    ReplyDelete
  21. Aduh, moga terus sabar dan dipermudahkan urusan...

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.