Friday, 13 August 2021

Falsafah Syaitan - Hamka

Hari tu beli buku ni dari Kak Ujie Othman.
Dengan 2 buku lagi, nanti ada masa boleh story bab tu.
Cumanya sekarang ni memang aku dengan berpegang dengan Falsafah Syaitan ni.

Pegang secara harfiahlah, pegang bukunya dengan tangan.
Hahaha

Memang tengah jadikan buku ni motivasi untuk aku mengulat buku untuk hilangkan stress.

I need my reading pills.

Beria berpegang tu sebab aku da sikitttt lagi tugas bab exam student yang masih perlu diselesaikan sebelum boleh cuti 2 3 hari masa pelajar pun cuti sem.

Jadi berpegang dan membelailah aku Falsafah Syaitan ni sebagai motivasi nak siapkan kerja!

Salam Jumaat semua, stay safe!

31 comments:

  1. Nanti dah habisbaca buat review ya...menarik tajuknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah, harap saya dapat habiskan dalam masa terdekat hehe

      Delete
  2. Selamat menjalankan amanah Syaz.

    ReplyDelete
  3. SALAM JUMAAT SELAMAT MEMBACA

    ReplyDelete
  4. selamat membaca.. Sekarang ni kena buat apa2 yang menggembirakan hati untuk alih daripada stress.

    ReplyDelete
  5. Selamat membaca kak
    Salam jumaat
    Stay at home
    Stay safe

    ReplyDelete
  6. tengok tajuk pun dah rasa seram... anyway, selamat membaca..

    ReplyDelete
  7. kak ana ada 3 dah baru beli untuk bacaan satu baru mula, salah satu pun buku Hamka gak Syaz :)

    ReplyDelete
  8. Oh tadi ingat ada ulasan tentang Falsafah Syaitan.
    Apapun selamat membaca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ulasan insyaallah lepas selesai membaca nanti :)

      Delete
  9. Selamat membelai Falsafah Syaitan sehingga tamat :)

    ReplyDelete
  10. Saat masih sekolah dulu, buku2 HAMKA termasuk bacaan wajib. Tapi saya belum baca yg judul ini. Menarik lah, jadi ingin cari bukunya. Tak ketemu buku fisik, e-book pun jadi. Suka dengan buku2 HAMKA.

    ReplyDelete
  11. Tajuk macma menarik..nanti review eh...

    ReplyDelete
  12. Seronok bila dapat berpegang tu. Selamat membaca :)

    ReplyDelete
  13. Tajuk dia wow! Selamat Membaca Syaz!

    ReplyDelete
  14. Tajuknya menarik, isinya mesti lagi da bomb kannn

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE