Sunday, September 12, 2021

Magnum Cookies & Cream

Ice cream time!

Tak ada apa nak update, tak ada apa nak cerita.
Hanya gambar aiskrim yang sedap dan lazat yang bisa ku persembahkan buat kalian.




Magnum Cookies & Cream ni tak kental macam aiskrim magnum yang lain.
Dia macam lebih cepat cair.

Tak tau kot perasaan aku atau rumah kami terlebih panas ke, tapi dia punya salut luar tu cepat luruh, dan cream dia pun laju je meleleh.

Rasa memang mantap.
Standard magnum la kan.

Tu je lah kot nak update hari ni.
Hati risau sekolah nak kembali dibuka ni.

Hmm macam-macamlah yang difikir sebenarnya.

 

21 comments:

  1. dqpnye dia. mkn
    cam. kakak. sarah, abg keluar je dia minta belikan. aiskrim

    ReplyDelete
  2. Tak pernah lagi try. Tapi nampak sedap. ๐Ÿคญ

    ReplyDelete
  3. betul tue , salut coklat luar aiskrim tu mudah cair .

    ReplyDelete
  4. dulu2...teragak agak nak beli magnum ni...rasa mahal sangat

    ReplyDelete
  5. Magnum mmg sedap hahah snggup beli wlau mahal

    ReplyDelete
  6. Anak akak kena kembali kesekolah 18/10 dpn..

    ReplyDelete
  7. Pernah sekali je beli magnum.. Hahaha.. Takdela minat sgt... Harga leh tahan.. tapi tengok entri ni, rasa nak beli la pulakkk.. Hahhaa

    ReplyDelete
  8. Tak syok pulak makan aiskrim jenis cepat cair. Kita baru nak feel rasa dia dah kena makan cepat cepat pulak. Kalau cair kuranglah sedap sikit kan. Gabungan cookies dengan aiskrim memang sedap. Ternyata standard magnum. Hihihi..
    Tyza nak sikit boleh tak ayu :)

    ReplyDelete
  9. terliur lak nengok sebab lama dah tak layan sekerim magnum ni...

    ReplyDelete
  10. yg cookies n cream ni tk minat sgt sbb white chocolate manis..tp kalo mkn menu pedas lps tu mkn aiskrim ni okla..balance sejukkan tekak dr makanan pedas ke manis hehe....fav magnum ice cream yg almond

    ReplyDelete
  11. sedapnya.. kak ana suka magnum black Syaz hehe :)

    ReplyDelete
  12. dah lama takm makan ais krim yang macam ni. tadi jer beli cempedak mcflurry kat mcD...

    ReplyDelete
  13. sebab panas sama syaz! shida beli air bgkus pun..cepat je cari..pdhal baru beli je ^_^

    selerra tgk ayu mkn eskim...errmmm esok acik nk cari juga eskem ^_^

    ReplyDelete
  14. Sekali je makan aiskrim magnum, harga dia boleh tahan jugak lah hehehe, tapi makan sekali sekala boleh la kannn.

    ReplyDelete
  15. tak pernah jumpa lagi magnum cookies and cream ni. Nanti nak try jugak lah

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot