Thursday, 7 October 2021

Essential Oil Untuk Mereka Yang Bahagia!

Eh, tajuk kau kemain erk?

Hahhahahhaha…

Pilihan ditangan kita untuk bahagia atau tidak. Kita yang menentukan cara kita nak membahagiakan diri kita. 

Amalan mudah untuk dapatkan KEBAHAGIAN yang kita cipta adalah dengan cara dapatkan:

๐Ÿ˜ด tidur yang berkualiti, 

๐Ÿคธbersenam sambil perbaiki teknik bertafakur

Ini antara penetapan amalan kegembiraan yang mendorong untuk kita bahagia.

Caranya yang paling menarik adalah dengan menggunakan Minyak Pati (Essential Oil) untuk setiap amalan tersebut!

๐Ÿ‘ฏ

Eh, boleh erk?

๐Ÿค”๐Ÿคจ

Insha-Allah kita berikhtiar dengan tumbuhan semulajadi ciptaan Yang Maha Esa. Bauan alam memang sangat mendamaikan dan membahagiakan. 

๐Ÿ˜š

BEST ke BEST ni??

๐Ÿ˜

Korang klik je sumber-sumber rujukan kajian mengenai essential oil. Semestinya kita memilih Essential Oil yang asli tanpa bahan kimia keras.

Essential Oil LEMON๐Ÿ‹

Essential Oil and Depression๐Ÿ˜ฉ

Essential Oil and Sleep 1๐Ÿ˜ด

Essential Oil and Sleep 2๐Ÿ˜ด

Dah baca? ๐Ÿง

Menarik kan kajian mereka! ๐Ÿ˜

Jom LIKE dan FOLLOW page PURE ESSENTIAL OILS๐Ÿ“ฑ๐Ÿƒ 

Banyak perkongsian yang manfaat untuk korang semua.

Klik cepat! 

๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

https://www.facebook.com/PureEssentialOilsMY

Beli Essential Oil Online!

Trusted Seller!

Boleh PM di Whatapps untuk mendapatkan penerangan lebih lanjut.๐Ÿ“ฑ

๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

https://go.wasap.my/ejenPURE

Jom kita bahagia!

Jom jom jom! 

๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ

13 comments:

  1. hahahha saya pon mahu bahagia heheh

    ReplyDelete
  2. Berusaha untuk bahagia.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. Seronok hari hari ber EO. Hari hari diffuse EO lavender untuk tidur malam. Pagi pagi EO lemon atau peppermint. Feeling fresh!

    ReplyDelete
  4. Masih ada bnyk lagi eo. Cuma nk cari thieves da habis:)

    ReplyDelete
  5. EO lavender...utk tido yg nyenyak.

    ReplyDelete
  6. ammi kena beli EO sleep tu lah.. asyik rasa tidur tu tak berkualiti je. macamlah ada baby

    ReplyDelete
  7. teringin nk ada sama..tp sabaq sat hehee

    ReplyDelete
  8. dekat office ni ramai pengguna YL so tumpang je kebahagiaan dengan diorang

    ReplyDelete
  9. boleh cuba ni.. teman cakap memang bagus EO ni..

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE