Sunday, October 3, 2021

OIC


Haha!
Memang aku selalu guna term OIC ni.
Kadang tu terlepas keretapi, tapi macam nak tau juga hampa semua ni tengah cakap pasal apa?



Mungkin content post ini memang YAGNI.

Maklumat yang tak perlu diberitahu pun eheh.

+++
  

12 comments:

  1. OIC tu biasa guna tp YAGNI tu tak pernah dgr lg..

    ReplyDelete
  2. OIC selalu naim guna balas mesej dlm wasap ja haha

    ReplyDelete
  3. Yang wak tahu OIC tu Pertubuhan Kerjasama Islam
    Sebab tu bila Palestin kena serang Israel mereka tenguk aje (OIC)

    ReplyDelete
  4. YAGNI tu baru tahu.. OIC tu selalu juga guna.. hehehe

    ReplyDelete
  5. YAGNI gak pernah diguna in sama aku..OIC itu udah sering.

    ReplyDelete
  6. OIC, baru tahu YAGNI tu. Thanks share :)

    ReplyDelete
  7. jarang-jarang sekali nak guna OIC , tapi tahu la maksudnya . kalay YAGNI tak pernah guna dan baru hari ni tahu disebalik shortform YAGNI

    ReplyDelete
  8. Eh mmg ada ke org guna YAGNI. Pelik pulak bunyinya hehehe. Thx for sharing

    ReplyDelete
  9. memula sy nampak 'YANGNI /YANG NI' hahahahaha

    ReplyDelete
  10. OIC kedengaran biasa...heheee
    YAGNI luar biasa xpernah guna hahahhaa

    ^_^

    ReplyDelete
  11. haha first time tahu pasal yagni tu

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot