Sunday, October 3, 2021

Ayu, Anna dan Elsa

Ada dua anak patung si ayu.
Satu rambut blond, satu rambutnya warna gold.
Ayu namakan yang rambut blond tu Elsa, yang seekor lagi rambut warna emas tu, ayu panggil Anna.

Tapi aku pelik tau. 
Sebabnya, dekat rumah aku ni, tak pernah sekali pun kami pasang cerita Frozen tu.
Sebab dia kan cerita girl kan.

Mostly dekat rumah aku ni, pasang cerita unisex atau cerita budak lelaki.

Jadi aku pelik lah, mana ayu tau kewujudan nama Elsa dan Anna.

Nak kata dia berborak dengan kawan-kawan pun, lama benar dah dia tak ke mana-mana.

Jadi aku pun check tablet dia.
Walaupun dia pakai youtube kid je, risau jugak kot termasuk video yang bukan-bukan.

Selama ni ayu banyak tengok Wolfoo je dekat tablet dia tu.

Lepas aku check, rupanya dia selalu tengok video siri ni jugak 👇



Patutlah dia panggil doll dia Anna dan Elsa.
Orang putih ni kan, video main dengan anak patung ni pun diorang gigih buat kan.

Kerajinan betul.
Haha

+++++

Setakat yang check, video tu dialog dia ok, tak ada scene melampau.
Kadang risau juga nak bagi ayu tengok video youtube ni, tapi tak bagi nanti ada masanya dia bosan juga kat rumah ni.

Harap-harap dalam youtube kid tu memang semua video dah tertapislah kan.
🍒

16 comments:

  1. tu la, sentiasa kena pantau apa yang anak-anak layari di internet.. nak sekat terus tak boleh sebab zaman ni zaman gadget..

    ReplyDelete
  2. budak2 skrg dh pintar., semua dihujung jari., ;p

    ReplyDelete
  3. Elsa tu nama salah seekor kucing wak kat rumah ni

    ReplyDelete
  4. budak2 skrg ni advance. Ada gadget, semua di hujung jari je.

    ReplyDelete
  5. Hai Anna,hai Elsa...jgn jd anak patung berhantu dah la ya

    ReplyDelete
  6. teringat anak saya dulu juga suka doll...anak perempuan gitu lah.

    blog saya comot dah hehehe

    ReplyDelete
  7. Comelnya Ayu.. Anak-anak sha pun rajin juga tengok video macam ini..

    ReplyDelete
  8. ye risau..sekarang ni video budak2 pun bukanlah main sexy pompuan2 dlm tu. dah kenapa??

    ReplyDelete
  9. Comelnya doll Ayu. Ingatkan dia tengok cerita frozen. Rupanya dari video siri.

    ReplyDelete
  10. kene pantau anak2 guna gajet ni, macam tu lah, takut diaorg ni tgk yang bukan2...

    ReplyDelete
  11. Hello Anna dan Elsa! Cutenyaaa muka dak Ayu posing gituuu..ahahaha

    ReplyDelete
  12. pandainya dia...
    tu laa walaupun tak ada anak tp risau jg dgn content yg x elok ni..

    ReplyDelete
  13. hahahaha doll dia sama pulak warna rambut dengan dalam video tu

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot