Search This Blog

Showing posts with label video. Show all posts
Showing posts with label video. Show all posts

Wednesday, August 12, 2020

Lagu Goyang Dangdut Upin Ipin


Lagu dan klip video ni dihasilkan oleh Les Copaque sebagai tanda penghargaan kepada peminat Upin dan Ipin di Indonesia.

Boleh click play terus kat atas tu pada sesiapa yang belum tengok.

Call me oldschool but for me this is quite inappropriate for kids.

Saturday, July 25, 2020

Tu Pe Wa Ra


Anak nombor dua aku, amir ni, memang masih lagi dalam peringkat belajar membaca.

Tuesday, July 9, 2013

Video Ucapan Couple Seminggu

Serious terkesima masa tengok video ni.
Takut.
Takut sebab aku adalah salah seorang parents zaman sekarang.

Ya Allah, jauhkan anak-anak aku dari bertindak tak matang macam ni -_-"

 



Kesian.
Serious aku rasa kesian sangat dekat budak ni.
Nampak sangat tak fikir jauh.
Nampak sangat budak-budaknya..

Arrghhhh.. Tensi aku tengok video ni.

Punyalah sayang dia dekat boyfriend dia yang baru kapel seminggu tu.
Apa si pakwe tu nak jadi esok2 pun tak tau?
Janji nak sayang sampai habis nyawa.. pheww.. harapan sangat.

Kalau betul ada jodoh tak apa, kalau tak?

Untuk Puteri Awani Ahmad (katanya lah ni nama dia, wallahualam)

Adik, perjalanan hidup adik insyaallah jauuuuuh lagi.
Kot lah, sebab dari lagak dan rupa, nampak macam bebudak sangat adik ni.

Takmo buat next video dah okey?

Cukuplah yang 1 ni.
Cukuplah dik.. T_T

Nanti, bila betul-betul dah sampai masanya untuk adik kahwin, haa buatlah untuk suami.
Tak sanggup pulak tengok adik buat diri adik macam ni.
Kesian... Sangat.

Adoi...

KLIK UNTUK BACA LUAHAN PUTERI AWANI AHMAD

"Mmg dari dulu lagi Puteri ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh malaysia mugkin seluruh dunia. " Puteri Awani Ahmad.


T_____T

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me