Showing posts with label video. Show all posts
Showing posts with label video. Show all posts

Saturday, July 31, 2021

Biri-biri Haiwan Qurban

 Baa baa baa baa


Last week amir ada homework kena buat kraf biri-biri dari kapas.
Belajar topik biri-biri juga adalah contoh haiwan yang boleh dibuat qurban.

Ayu pun sibuk nak enter frame!

Monday, May 17, 2021

Jalan Tikus Lepaskan Diri

 Banyak betul berita masyarakat cuba menyusup menggunakan jalan tikus.


Sampai ada polis yang gali jalan tikus agar masyarakat degil tak sewenang-wenang lalu.

Jom tengok video jalan tikus.

Tentang betapa berlikunya cara untuk melepasi jalan tikus ni.

AMARAN:

Saspens tau!

Yuk!

Wednesday, March 17, 2021

Kenapa Susah Nak Bunuh Lipas? | Wisdom Wednesday

 Siapa suka lipas angkat tangan?

Hehe..

Makhluk yang paling licik, badan dia memang dicipta boleh selit sesempit mana pun ruang.

Jom tengok video pendek ni jom, moga beroleh manfaat ๐Ÿ˜Š

Monday, February 8, 2021

Bunyi Ini Orang Dewasa Tak Dapat Dengar!

 Asalnya ada kawan share video ni di group whatsapp.

Bunyi yang dari video di bawah ni, orang dewasa tak dapat dengar, hanya kanak-kanak je dapat dengar.

Hehe..

(dengar tanpa guna headphones ya!)

Wednesday, February 3, 2021

Megalopolis Semut | Wisdom Wednesday

 


Lama dah tak buat segment Wisdom Wednesday.
Jadi hari ni, nak share 1 video yang menunjukkan 1 kota semut yang sangat besar!

Wednesday, January 13, 2021

Lagu Selamat BerPKP | Video


Satu je nak cakap, sedap betul suara brother yang nyanyi lagu Selamat BerPKP dalam video ni haha

Friday, December 11, 2020

Mencari Sempurna

 Salam Jumaat semua reader yang disayangi ๐Ÿ’“

Bila last air mata menitis?

Haha!

Ok nak ajak tengok 1 video ni.

Mari kita lihat hati siapa ada taman.


Wednesday, August 12, 2020

Lagu Goyang Dangdut Upin Ipin


Lagu dan klip video ni dihasilkan oleh Les Copaque sebagai tanda penghargaan kepada peminat Upin dan Ipin di Indonesia.

Boleh click play terus kat atas tu pada sesiapa yang belum tengok.

Call me oldschool but for me this is quite inappropriate for kids.

Saturday, July 25, 2020

Tu Pe Wa Ra


Anak nombor dua aku, amir ni, memang masih lagi dalam peringkat belajar membaca.

Tuesday, July 9, 2013

Video Ucapan Couple Seminggu

Serious terkesima masa tengok video ni.
Takut.
Takut sebab aku adalah salah seorang parents zaman sekarang.

Ya Allah, jauhkan anak-anak aku dari bertindak tak matang macam ni -_-"

 



Kesian.
Serious aku rasa kesian sangat dekat budak ni.
Nampak sangat tak fikir jauh.
Nampak sangat budak-budaknya..

Arrghhhh.. Tensi aku tengok video ni.

Punyalah sayang dia dekat boyfriend dia yang baru kapel seminggu tu.
Apa si pakwe tu nak jadi esok2 pun tak tau?
Janji nak sayang sampai habis nyawa.. pheww.. harapan sangat.

Kalau betul ada jodoh tak apa, kalau tak?

Untuk Puteri Awani Ahmad (katanya lah ni nama dia, wallahualam)

Adik, perjalanan hidup adik insyaallah jauuuuuh lagi.
Kot lah, sebab dari lagak dan rupa, nampak macam bebudak sangat adik ni.

Takmo buat next video dah okey?

Cukuplah yang 1 ni.
Cukuplah dik.. T_T

Nanti, bila betul-betul dah sampai masanya untuk adik kahwin, haa buatlah untuk suami.
Tak sanggup pulak tengok adik buat diri adik macam ni.
Kesian... Sangat.

Adoi...

KLIK UNTUK BACA LUAHAN PUTERI AWANI AHMAD

"Mmg dari dulu lagi Puteri ramai haters, tapi selepas buat vid ni lagi bertambah lah kan? Malah seluruh malaysia mugkin seluruh dunia. " Puteri Awani Ahmad.


T_____T

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot