Mengharapkan Emas di Hujung Jalan

 

Ewah tajuk post. Sebenarnya post ni tak adalah nak cerita pasal Rantai Leher Dinar Emas 916 ke apa pun. Saja je sebab tak tau nak letak tajuk apo.
Perbincangan semalam tak berapa nak fruitful, tapi tidaklah sia-sia. Banyak membuka mata dan menyebabkan aku terus menggali info-info berkaitan. Dan, aku terjumpa satu jalan lagi selain jalan yang aku harapkan tu. Dan aku macam lebih suka pula nak jalan di jalan yang aku baru sedar kewujudan dia tu.

Jadi disebabkan itu aku macam sedikit (banyak!) sibuk. Aku berharap sangat aku dapat meneruskan hasrat aku tu dengan jayanya. Same goes to my husband juga. Because it's time.

Ok gais, have a nice day!

Post a Comment

13 Comments

  1. Walau apa pun...semoga semuanya dipermudahkan buat Syaz...

    ReplyDelete
  2. Road to PhD ye. Semoga dipermudahkan jalannya. Aaminn...

    ReplyDelete
  3. Wow, semoga dipermudahkan segala urusan buat Syaz. Kita pulak nervous. Haha

    ReplyDelete
  4. wahhhh semoga dipermudahkan urusan. singgahlah baca blog kite.

    ReplyDelete
  5. May Allah ease everything for you & your husband aamin.
    Ingat jumpa rantai emas di tepi jalan haha...

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan segala urusan yang mendatang dan meraih kejayaam

    ReplyDelete
  7. Bunyi macam projek besar. All the best dan semoga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete
  8. Semoga dipermudahkan Allah untuk Syaz dan suami ๐Ÿ’ช๐Ÿผ

    ReplyDelete
  9. KESIBUKAN MELUPAKAN HASRAT MENGGAPAI EMAS KAN SYAZ

    ReplyDelete
  10. sebelum decide..pikir pikir, timbal sana timbal sini..pastu decide

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.