Showing posts with label emas. Show all posts
Showing posts with label emas. Show all posts

Thursday, October 21, 2021

Kedai Emas Nur Jannah Kuala Pilah

Dalam entry Kedai Emas Yang Ada Jual Online tu, aku ada cerita tentang Kedai Emas Nur Jannah ni. Ala yang aku cerita dia ada channel telegram untuk kita beli emas online, lepas tu boleh cuci-cuci mata tu kan. Ingat tak?

Friday, October 15, 2021

Kedai Emas Kuala Pilah Yang Ada Jual Beli Online

 


Dekat post aku tentang Charms dan Rantai Tangan Kanak-Kanak hari tu, aku ada cerita yang aku selalu cuci mata tengok barang kemas dekat channel telegram kedai emas. Ada yang tanya, channel telegram tu apa link nya? Sebab nak join cuci mata, dan mungkin juga cuci beg duit?
Ahaha!

Saturday, April 3, 2021

Bila Kurang Ilmu Bab Emas

Rantai tangan ni hadiah dari mak mertua dan zaimi masa hari nikah kami dulu.

Sebelum tu aku pakai rantai tangan yang emak punya je.

Senang cakap, aku memang tak bijak emas.

Jadi pakai punya pakai, satu hari tiba-tiba love kipas tu hilang, entah mana tercicirnya.

Aku pun tak tau, dan aku tak kisah tau masa tu.

Sunday, March 14, 2021

Premium Kurma Sejok | Top 10 Gambar Misteri WhatsApp Minggu ini #4

Minggu ni tak banyak sangat gambar whatsapp yang misteri haha

Kebanyakan gambar whatsapp minggu ni berkaitan kerja dan hal ehwal sekolah anak.
Kiranya taklah begitu misteri.

Adalah beberapa gambar juga walau tak banyak.
Jom tengok!

#1

Kurma Sejok Premium.

Saturday, March 6, 2021

Saturday, February 27, 2021

Top 10 Gambar Misteri WhatsApp Minggu ini #2

Rawak sungguh gambar yang aku pilih untuk download dari whatsapp group minggu ni.
Ada yang sampai tak sesuai untuk dimuatnaik sebagai content blog pun ada haha!
Jadi ini 10 yang aku nak kongsi + 1 yang aku rasa hampir semua orang yang ada anak yang masih bersekolah akan download.

Poster Sidang Media Menteri Kanan Pendidikan Tentang Pembukaan Sekolah Bawah KPM.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot