Wednesday, December 1, 2021

Fresh Baby Soft Wipes | Wordless Wednesday



Punyalah tak ada idea nak update apa.

 

9 comments:

  1. aritu adik mama beli satu brand tu wangi wangat.. nak pi cari tapi lupa plak..tender ke apa tah

    ReplyDelete
  2. boleh ajer..blog kita. ikut kita la.. he he he...

    ReplyDelete
  3. sha memang kena ada wipes dalam kereta dan handbag..

    ReplyDelete
  4. Berupdate lah juga. Blog saya kalau takde idea terbiar je sepi

    ReplyDelete
  5. tisu basah ni mmg a must , dalam handbag, kat opis dan kat rumah...beli gak wipes RM2.20 kat kedai 2 hengget..itu khas untuk lap dapur...hehehehe

    ReplyDelete
  6. Asalkan ada modal gambar untuk di update. Pernah gak beli yang ni. Better dari yang berpelekat tu. Kadang tak lekat betul, air dalam pek mengering.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot