Panadol Opti Zorb | Wordless Wednesday



Post a Comment

10 Comments

  1. Macam pernah beli and sedikit pricey...x ingat plak letak mana

    ReplyDelete
  2. belum pernah try ni..
    masih setia dengan actifast yg sentiasa ada kat dalam bag..

    ReplyDelete
  3. selalu jugak nampak iklan. siapa tak sihat tu? semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  4. Yang ni belum ada lagi. Boleh beli buat stok walaupun jarang nak telan panadol. Tapi kena stand by juga ubat ubatan ni.

    ReplyDelete
  5. skali pandang mcm upharmol hahhaa entah betoi ke idak ejaan tu,,

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)