Thursday, February 3, 2022

Baby Wipes | Wordless Thursday



ps: Punyalah lemau nak update blog.

Meh la support anak SR si Ayu jual tudung.. KLIK SINI 😁💖

+++

10 comments:

  1. serius, bnda ni antara paling banyak yg dipakai untuk baby baru lahir.. sangat sesuai kalau nk bagi sebagai hadiah walaupun parent tu dah ada banyak dah.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul! kalau ada newborn, sepeket besar tu dua tiga hari je kan ahahah

      Delete
  2. Eh ingat pengelap biasa. Haha rupa baby wipes.

    ReplyDelete
  3. benda penting ni..dlm keta, dlm handbag, kat rumah..masa anak2 kecik dulu. now ada gak 1 dlm handbag .. yg utk tangan. senang ada standby.

    ReplyDelete
  4. Wet tissue memang penting...psst kadang guna kat dapur jugak..hahahaha

    ReplyDelete
  5. Tisu basah wajib ada dalam handbag. Lagilah kalau travel memang benda inilah diutamakan.

    ReplyDelete
  6. Wet tissue ni kat umah, dalam dashboard kereta, dalam beg telekung wajib letak. Berguna di mana mana :)

    ReplyDelete
  7. Wajib ada dalam handbag dan kereta ini.. hehehe

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot