Video and Lyrics Torn By Natalie Imbruglia

 Torn by Natalie Imbruglia


Lagu ni kan, SR suka sangat dari SR darjah 5 walaupun SR tak berapa nak dengar dan faham liriknya masa tu. Haha! Seingat SR, masa zaman lagu ni sedang top di Malaysia, SR dalam darjah 5 darjah 6. Selalu keluar dengan kaca TV masa tu muzik videonya.

SR terpesona betul dengan kecantikan dan bentuk muka Natalie Imbruglia masa ni, dan features dia yang paling SR berkenan masa ni adalah rambut pendek dia tu. Dan, punyalah terpengaruh, memang dari darjah 5 sampailah tingkatan 3, macam tu lah rambut SR. Hahah! 

Kalian pernah dengar tak lagu ni? Ingat tak masa lagu ni famous, kalian umurnya berapa dan sedang era apa? Era SPM ke, era bercintun ke... Cer citer!


I thought I saw a man brought to life
He was warm, he came around like he was dignified
He showed me what it was to cry
Well you couldn't be that man that I adored
You don't seem to know, or seem to care what your heart is for
I don't know him anymore
There's nothin' where he used to lie
Our conversation has run dry
That's what's goin' on
Nothing's fine, I'm torn
I'm all out of faith, this is how I feel
I'm cold and I am shamed
Lying naked on the floor
Illusion never changed
Into something real
I'm wide awake and I can see the perfect sky is torn
You're a little late
I'm already torn
So I guess the fortune teller's right
Should have seen just what was there and not some holy light
But you crawled beneath my veins and now
I don't care, I have no luck
I don't miss it all that much
There's just so many things
That I can't touch, I'm torn
I'm all out of faith, this is how I feel
I'm cold and I am shamed
Lying naked on the floor
Illusion never changed
Into something real
I'm wide awake and I can see the perfect sky is torn
You're a little late
I'm already torn
Torn
There's nothing where he used to lie
My inspiration has run dry
That's what's goin' on
Nothing's right, I'm torn
I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I am shamed
Lying naked on the floor
Illusion never changed
Into something real
I'm wide awake and I can see the perfect sky is torn
I'm all out of faith
This is how I feel
I'm cold and I am ashamed
Bound and broken on the floor
You're a little late
I'm already torn
Torn
Oh
Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, oh yeah
Source: Musixmatch
Songwriters: Phil Thornalley / Anne Preven / Scott Cutler
Torn lyrics © Universal Music Publishing Mgb Ltd., Weetie Pie Music, Universal Songs Of Polygram Int. Inc., Hipgnosis Songs Fund Limited
+++

Post a Comment

4 Comments

  1. Akak masa tu Form 4 kot… balik sekolah pasang ntv7 tunggu klip video Torn keluar. Time tu ntv7 tengah testing siaran. Selalu pasang video klip 😊

    ReplyDelete
  2. Lagu feberet zaman sekolah dulu2 ni SR. ;)

    ReplyDelete
  3. Sy pun suka lagu torn ni dulu.. lagu ni glamer ms zaman 'honeymoon' saya πŸ˜‚πŸ˜‚ ms form 4.. time tu selalu org ckp kalau form 4 tu honeymoon πŸ€ͺ

    ReplyDelete
  4. Pernah tengok Mime yg perform lagu torn tu? Kelakar sungguh!

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.