Hj Rahim Ali Clan

Assalamualaikum wbt

Hj Rahim Clan 2023

Cukup 14 orang semuanya ahli keluarga sebelah SR. Bukan senang semua nak berkumpul serentak macam ni tau.


Alhamdulillah weekend CNY 2023 ni kami dapat berkumpul 14 beranak. Buat masa ni,ada 14 orang. Coming soon mungkin berubah? 😊

Sekian entry kontot. Jaga diri semua 😉

 

Post a Comment

7 Comments

  1. seronoknya ramai2 sekeluarga berkumpul erat ukhuwah kasih

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat berkumpul satu family. bukan selalu nak dapat moment macam ni bila masing2 dah berkeluarga :)

    ReplyDelete
  3. Seronok dan meriah pastinya bila semua dapat berkumpul.

    ReplyDelete
  4. Seronok dapat berkumpul ramai2 camni semua kan. SR pun take care ya. ;)

    ReplyDelete
  5. Best kan berkumpul sambil update cerita live.. walaupun setiap masa jumpa di whatsapp grup tp x sama kalau bersembang f2f

    ReplyDelete
  6. iyer..nak kumpulkan semua ada, memang adventure kan. alhamdulillah, meriah bila dpt kumpul ramai2 mcm ni

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)