Amir Dah Discaj Dari Wad

Assalamualaikum wbt


Akhirnya setelah warded akibat influenza b sejak Rabu lepas, amir dah boleh balik rumah petang tadi. Alhamdulillah...


Syukur.
Sambung rawatan dekat rumah, kuarantin pun dah habis. Tapi amir dapat MC sampai Jumaat ni.

Terima kasih Salam Senawang Hospital.
Terima kasih PruBSN.
Terima kasih banyak-banyak pada semua yang sama-sama mendoakan kami sekeluarga.

Hanya Allah swt sahaja yang akan membalas semuanya.

Nanti SR cerita lagi detailsnya.

Sekarang nak berehat dengan anak-anak. ๐Ÿค

Post a Comment

9 Comments

  1. Alhamdulillah dah discaj... Rest and take care ya.. Moga terus sihat Amir ❣️

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah....seronoknya leh balik rumah kan.. home sweet home.
    have a good rest SR.. moga Amir kembali sihat mcm biasa....

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Moga Amir cepat sembuh sepenuhnya.
    Syaz pun jaga diri tau, get rest.

    ReplyDelete
  4. semoga terus sihat ye Amir...
    Khilfi pernah kene influenza masa umur 5 tahun rasanya... insurance dia cover utk 4 bedded tak pasal2 kena kuarantin dapat duduk bilik sorang.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dah boleh balik... Rest and take care ya.. SeMoga terus sihat

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...seminggu kat ward ye...yeay..Amir dah boleh balik rumah...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah lega dpt blk umah kan
    semoga Amir sembuh spti sediakala ye
    pengalaman jga bila ank sakit ni
    tinggal di wad

    ReplyDelete
  8. moga cepat sihat abg Mir dikelilingi orang tersayang dirumah

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.