Carlo Rino Merdeka Sale Up to 60%


Online Exclusive from 10 August 2023 until 10 September 2023. Click image to go to Carlo Rino Online Store.

Menggoda betul Carlo Rino buat Merdeka Sale ni. Diskaun sampai 60% pulak tu. Serba salah SR dengan duit yang dalam bank tu๐Ÿ˜‚

Tapi lepas gaji pun masih sebelum 10 September. Kalau ada rezeki bolehlah shopping sikittt ๐Ÿ˜œ Harap-harap tak ada keperluan lain yang mendesak memerlukan duit. Kalau tak kena pendamlah hasrat dan perasaan.





 

Post a Comment

8 Comments

  1. bestnya sampai 60% tapi tak dapat la nak shopping sebab nak jalan2 bulan 9 nanti haha selamat bershopping kak Syaz

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala boleh tu shopping, bawak pergi jalan2 tu kikiki

      Delete
  2. adudu...cmne boleh terbaca post nie plak...trus daku pun terjebak...hahaha

    ReplyDelete
  3. apa lagi mari lah memborong SR oi

    ReplyDelete
  4. SA pun suka carlo rino..boleh la tengok apa yang menarik..banyak betul less nyer tu

    ReplyDelete
  5. wah..meriah tu..merdeka ni sana sini sale yer

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.