SENARAI PEMENANG GIVEAWAY PERFUME SR JANUARI 2024

 Assalamualaikum wbt



Alhamdulillah, pertamanya SR nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang telah sudi untuk turut serta dalam segment Giveaway Perfume SR untuk Januari 2024 yang berlangsung dari 10 Januari - 25 Januari 2024 (semalam).




Terima kasih!

SR tak sangka juga sambutan yang diterima menggalakkan. Setakat tarikh semalam, sebelum SR tutup segment tersebut, ada seramai 40 orang peserta yang telah join dengan sangat sporting sekali!

Sampai SR takut pula, perfume yang akan SR bagi nanti, tidak seperti yang peserta andaikan hehe... Namun, SR harap, kepada peserta yang telah turut serta kali ini, akan terus sokong SR, dan join lagi segment SR yang akan datang.

Sudilah kiranya menerima hadiah dari SR ya!

Seperti yang SR beritahu sebelum ini, segment Giveaway Perfume SR tempohari mencari 3 pemenang bertuah, yang telah mengikuti syarat mudah giveaway.

TAPI! SR nak tambah 2 lagi pemenang! Untuk hadiah minyak wangi pen! Kiranya, semua sekali jumlah pemenang minyak wangi adalah 5!

Dan, pemenang yang terpilih, SR cabut menggunakan Wheel Of Names. Jadi, siapakah 40 orang yang berpotensi untuk terpilih tersebut?

Jeng jeng jeng!

Boleh tengok dalam gambar di Wheel of Names di bawah! Pandai-pandailah pusingkan telefon atau telengkan kepala ya haha!


Masa yang ditunggu-tunggu telah pun tiba!

SR akan cari pemenang yang bertiga itu sekarang! Percaya tak, ketika post ini ditaip, SR masih belum pusingkan lagi Wheel tu tau!

Bismillahirrahmanirrahim....

Jom!

Pemenang yang pertama yang akan mendapat sebotol minyak wangi dari SR adalah...

::

::

::


Tahniah buat blogger SHIKIN RAZALI! Nama pertama yang telah terpilih.

Okey, mari kita spin lagi! Untuk cari pemenang yang kedua!

::

::

::


Blogger ADNIL LINDA  telah terpilih menjadi pemenang yang kedua! Tahniah!! Baiklah, last but not least, pemenang yang ketiga adalah...

::

::

::


Ada juga terselit seorang pemenang lelaki! Tahniah MR HANAFI kerana telah terpilih menjadi pemenang yang ketiga!

Seterusnya, siapakah yang akan mendapat minyak wangi pen pula?

::

::

::


Pemenang minyak wangi pen yang pertama adalah CIK RENEX! Tahniah kepada beliau! Mari cari pemenang yang kedua pula!

::

::

::


Pemenangnya adalah NA! Tahniah kepada NA dan semua yang telah terpilih untuk menerima minyak wangi, samada botol mahu pun pen!


Disebabkan GA SR ini mendapat sambutan yang memberansangkan bagi tahap blogger nubis seperti SR, SR dengan rasa terharunya ingin memberikan 5 lagi hadiah saguhati kepada 5 pemenang lain yang akan turut dipilih menggunakan Wheel of Names!

Hadiahnya bukanlah perfume, diharap masih gembira menerimanya dari SR ya!

Mereka adalah...

::

::

::


Saguhati pertama: CIE!



Saguhati kedua: NUR KAIT DAN LARI!



Saguhati ketiga: AZIRAHMAN!



Saguhati keempat: SK TANAH JAUHAR!



Saguhati kelima: CUYA!


: : : : : : : 

Kepada nama-nama yang tersenarai di atas, nanti bolehlah tinggalkan details untuk postage di Google Form ini. SR juga akan meninggalkan komen di mana-mana post terkini pemenang untuk hebahan mengenai hal ini.

Ada beberapa perkara yang SR akan tekankan di sini, sekiranya;

  1. Pemenang tidak meberikan butiran sehingga 28 Februari 2024, pemenang dikira tidak berminat dan kemenangan dianggap terbatal. Ini kerana SR tidak mahu dianggap berhutang dengan pemenang. 
  2. SR hanya akan mula pos semua hadiah kemenangan selepas semua mengisi google form. Namun, sekiranya berlaku seperti di (1), hadiah pemenang akan mula di pos pada 1 Mac 2024. Mana-mana yang tiba dahulu.

Ewah dah macam lawyer pulak SR kan! Hihihi... Tak apalah, asalkan SR dah jelaskan apa yang patut, kan?


Pada yang tidak terpilih, SR minta maaf tau, kalau SR kaya, hari-hari hari raya, SR akan belanja semua termasuk bil bil jiran keluarga πŸ˜‚ 

Insyaallah, ada rezeki SR akan buat GA lagi. Jangan lupa join lagi tau! Jangan serik tau! Tau! Kalian semua awesome!

Bye dulu untuk entry ini 😘

Post a Comment

29 Comments

  1. Yeay ada rezeki terlekat. Alhamdulillah.
    Tidak sabar hendak tengok macam mana rupa minyak wangi pen.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..tak sangka pulak nama ada naik . Terima kasih SR

    ReplyDelete
  3. alamak terlepas tarikh tutup ! next time nak kena alert lebih hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd semua pemenang bertuah.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah ...rezeki awal tahun....terima kasih SR.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah... Rezeki awal tahun.. Terima kasih SR
    . Sekarang jugak linda isi form...😍

    ReplyDelete
  7. Eh.. Eksaited punya pasal... Tahniah juga pada semua pemenang yang lain...

    ReplyDelete
  8. Raminya yang bertuah! Tahinah semua!

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, tahniah pada semua pemenang yang lain.. saya dah isi form.. Terima kasih pada Syazni sebab anjur giveaway nie..

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat semua penerima. Syabas.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah rezeki. Terima kasih SR 😊. Nanti Cie isi form. Semoga murah rezeki selalu.

    ReplyDelete
  12. Syukur Alhamdulillah. Terima kasih, SR, kerana bermurah hati tambah hadiah. 😍 Saya sudah isi dan submit borang SR.

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat semua pemenang.
    Moga tambah rezeki Syaz!

    ReplyDelete
  14. Wahhh tahniah semua! Tak sangka lak hujung entri ada nama Cuya. Masheh kakk! Cuya dh isi form tau

    ReplyDelete
  15. Tahniahhh to all! Semoga dilimpahkan Rezeki buat penganjur GA..hehee..

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada semua pemenang.. :D

    ReplyDelete
  17. meriah tu..alhamdulillah..congrats pd semua pemenang!!!

    ReplyDelete
  18. Tahniah semua yang berjaya..

    bil ammi walaupun kita tak berjiran jangan dilupa tau..tolong bayarkan bill letriklah. mahal sikit...kalau bill air rm5 je sebulan. ahakassss

    ReplyDelete
  19. Tahniah kepada semua pemenang! Meriah giveaway nie

    ReplyDelete
  20. Tahniah untuk semua pemenangnya.

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah, rezeki hujung² nih. Terlepas pulak kita entry ni.

    ReplyDelete
  22. Tahniah kepada semua pemenang. Semoga Syaz murah rezeki selalu.

    ReplyDelete
  23. Tahniah! kepada rakan-rakan blogger yang menang.
    Semoga bertambah rezeki yang memberi

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.