Giveaway Perfume SR

 Assalamualaikum wbt


Hai hai hai...

Sudilah kiranya blogger yang singgah di post SR ini untuk turut serta dalam segment Giveaway Perfume dari Blog Syazni Rahim. Ini adalah giveaway pertama dari blog SR ini untuk tahun 2024. SR berhasrat untuk bagi perfume yang SR ada letakkan di juga di TikTok Shop SR

SR sekarang jadi affiliate perfume tau! Moga-moga consistent dan mendapat income dari affiliate TikTok Shop tu. Kalau sudi followlah TikTok SR tu. Hihihi...

SR mencari tiga orang yang beralamat di Malaysia, yang bertuah (dipilih menggunakan Wheelsofname) nanti! Ada sedikit syarat, tapi tak susah pun.

Syarat-syarat Giveaway Perfume Blog SR:

1. Follow blog SR (https://syaznirahim.com)
2. Buat 1 post di blog tuan/puan bertajuk Giveaway Perfume SR
3. Copy banner di atas, dan letak sebagai gambar pertama di post pada syarat (2).
4. Tinggalkan link post tuan/puan di post ini.
5. Boleh join dari semua blog yang tuan/puan ada, tapi perlu ikut syarat (2), (3) dan (4).


Senang aje kan?
Jom jom hebahkan Giveaway Perfume SR!! Giveaway ini berlangsung dari 9 Januari sehingga 25 Januari 2024 (11.59 malam). Mari mari!

Thank you in advance bagi yang sudi join!

****


Update senarai peserta (dari pautan post yang ditinggalkan di bahagian komen (syarat ke 4):

1. CUYA

2. NA


4. CIE




8. M3A


10. CCL

11. SHA


13. ANIES







20. NANIEY

21. RABIA

22. ATIE

23. MRS A

24. EYMA


26. CELLA

27. MAMAPP












39. TINI

40. NONA


UPDATE 26/1/2024: SENARAI PEMENANG GA >> KLIK SINI

Post a Comment

98 Comments

  1. Bismillah.. Cuya join!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  2. Bismillahirrahmanirrahim.

    https://me-soul-searching.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  3. syu join.

    https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  4. Cie join ๐Ÿ˜Š

    http://www.roziahmuhammadnor.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  5. sy join juga ya
    https://www.siinurul.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  6. Saya join!
    https://sharhanah.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html?m=1

    ReplyDelete
  7. Insha Allah nanti akk join. Best dapat hadiah perfume ๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  8. wahh hadiahh best ni
    insyaAllah cik nur akan join

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://saranur74.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-syazni-rahim.html

      Delete
    2. https://saranur74.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-syazni-rahim.html

      Delete
  9. mA pun join... https://mummyayu.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  10. eqin dah join tau...tanda support thanks ya

    https://aenidaezreen.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  11. saya join juga. Semoga ada rezekinyaa..
    https://meinnameisthazrina.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  12. waa bestnya nanti nak join lah

    ReplyDelete
  13. Join
    https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  14. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  15. saya juga join dan sudah follow blog juga ..ini link penyertaan : https://mrhanafi.com/giveaway-perfume-sr/

    ReplyDelete
  16. lepas publish td x dan nak tempek link kat sini๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

    ReplyDelete
  17. all the best utk semua๐Ÿ’ช

    https://aniesandyou.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html?sc=1704890084463&m=1#c6911999226466368312

    ReplyDelete
  18. nieyl join juga..

    https://seindahcerita.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  19. Kita join ya

    https://sariyusa.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html?m=1#google_vignette

    ReplyDelete
  20. good luck semua...
    yeay linda dah sempat buat post jugak

    https://rizzlinn.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  21. ammi join juga..
    https://www.sheilaarshad.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  22. SA joined tau..
    http://www.suriaamanda.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  23. Naniey join..

    https://www.naniey.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  24. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    rabia join

    ReplyDelete
  25. alaaa... uncel belum ada akaun TT

    ReplyDelete
  26. good luck semuaaa

    https://zieyaweasley.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  27. Bismillah. Mrs.A join

    https://mrsablogstori.blogspot.com/2024/01/Mrs.A-join-giveaway-perfume-SR.html#more

    ReplyDelete
  28. Saya join https://eyma0913.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum SR,
    PH join...

    https://puanhazel.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-blog-sr.html?m=1

    ReplyDelete
  30. Join di pagi 1 Rejab๐Ÿคญ

    https://namakucell.blogspot.com/2024/01/giveway-perfume-blog-sr.html?m=1

    ReplyDelete
  31. aslm syaz, mama join ye
    https://www.mamapipie.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  32. Saya sertai.. Nak minyak wangi lelaki punya tau.. Haha

    https://www.fairusmamat.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe baiklah Insyaallah jika lelaki yang menang, saya akan beri yang lelaki punya :D

      Delete
  33. Assalamualaikum Syazni.. Saya datang join dan support awak...

    https://www.shikinrazali.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    p.s. : Saya dah follow awak kat TikTok..

    ReplyDelete
  34. Dah join
    https://www.azirahman.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  35. Salam SR, saya join juga ya.
    https://kaitdanlari.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  36. Salam.. Cik Renex join..
    https://www.cikrenex.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  37. Join ! =)

    https://sujuelfarahin.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  38. datang sini join GA!

    https://www.farhanajafri.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  39. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  40. Syu dh join ๐Ÿฅฐ
    https://www.syuderis.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  41. Saya join

    https://www.zianaeunos.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html?m=1

    ReplyDelete
  42. saya join yaa, nasib sempat!

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  43. Tini join ya SR. Yeay, sempat!

    https://weolls.blogspot.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete
  44. Sempat menjoinkan diri ๐Ÿ˜ƒ Hehehe!

    https://www.nonasani.com/2024/01/giveaway-perfume-sr.html

    ReplyDelete