Showing posts with label minyak wangi. Show all posts
Showing posts with label minyak wangi. Show all posts

Friday, September 3, 2021

White Oud Surrati

Tengah syok tengok TV, tiba-tiba zaimi hulur 1 kotak warna purple putih.
Terpinga-pinga lah sekejap.

"Ambik lah", seperti biasa, zaimi kalau nak bagi hadiah, begitulah dia.
Monotone je hahaha!

Rupanya dia belikan aku minyak wangi dari Mekah tu, orang panggil minyak Oud.

Sunday, January 10, 2021

White Musk® Fragrance Mist Body Shop

Lama aku tunggu parcel ni sampai.
Agaknya sebab cuti Krismas, New Year lagi, jadi yang patutnya sampai tiga hingga lima hari bekerja, jadi lewat pulak.

Tak apalah, asalkan kau sampai babe!

Sebenarnya aku beli White Musk Fragrance Mist ni memang sebagai hadiah birthday aku kepada diri sendiri.


Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot