Thursday, 3 March 2022

Jom Join Giveaway Syazni Rahim Blog Nak Masuk Tingkatan 1!

PENYERTAAN TELAH DITUTUP!
NANTIKAN PENGUMUMAN PEMENANG!


Bismilahirahmanirrahim...
Pertama kali untuk tahun 2022 ini, SR nak anjurkan satu segmen Giveaway Syazni Rahim Blog - Sempena usia blog SR ni dah masuk Tingkatan 1 tahun ni!

Hahaha!

Ya kawan-kawan, SR mula ada blog sejak 2009, kalau tak silap, bulan Januari 2009. Kalau nak baca entry SR sewaktu otak belum cukup empuk, boleh tengok di sidebar. Tapi, kalau termuntah sewaktu membacanya, jangan salahkan SR!

😂

***

Baiklah, untuk itu, SR berhajat untuk memberi beberapa hadiah (lima atau enam hadiah, bergantung kepada penyertaan). Tapi andai kata tiada sambutan, yang dah join itulah pemenangnya! Kan? 😊

Namun sekiranya ada sambutan, SR akan buat cabutan pemenang menggunakan Wheels of Name, Insyaallah.

Hadiah apa?

Rahsia! Hik hik.. 

SYARAT-SYARAT 

Giveaway Syazni Rahim Blog Masuk Tingkatan 1 adalah seperti berikut:

1. Buat satu post entri bertajuk : Giveaway Syazni Rahim Blog Nak Masuk Tingkatan 1!

2. Follow Blog Syazni Rahim.

3. Letak banner giveaway di atas dan backlink kan ke entri giveaway ini. Kalau tak dapat klik kanan (terutama yang menggunakan desktop), guna Snipping Tool ya!

4. Kalau nak bagi panjang sikit, bolehlah ceritakan entry SR yang mana yang kalian paling ingat? Dan kenapa? (Tak wajib)

5. Selepas selesai semua, bolehlah publish dan submit link entry kalian itu ke ruangan komen di entry giveaway ini.

6. Tarikh akhir untuk submit link penyertaan kalian ke ruangan komen entry giveaway ini adalah pada 20 Mac 2022! Update: Sehingga 12 Tengahari! 

Lepas tu SR akan tutup ruang komen, beerti penyertaan ditutup :D

***

Senang kan kan kan?

Jom pakat-pakat join, kalau sudi ajaklah kawan-kawan lain sama. Selain merapatkan ukhwah, mungkin ada rezeki dapat hadiah dari SR hik hik..

Ps: Lepas 5 jam published, masih tak ada penyertaan. Seramlah pulak. Patut tarik balik ke GA ni 🥲

Dah ada penyertaan lah!

Alhamdulillah,yeay! 😊😊

++ SENARAI PENUH PESERTA GIVEAWAY INI  SETAKAT 8.30 AM 6 10 MAC 2022 ++

103 comments:

  1. Tahniah Syaz. Blog Kak Amie baru nak masuk Tahun 5 hihihihiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sikittt lagi nak masuk form 1 nanti tu kak hehe

      Delete
  2. Assalamualaikum, saya datang join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  3. https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan moga berjaya.

    ReplyDelete
  5. Salam akak, Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  6. Saya sertai :

    https://www.fairusmamat.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  7. insyallah nnt kita join tau!!

    ReplyDelete
  8. ok dah join juga

    https://anakomak6.blogspot.com/2022/03/jom-join-giveaway-syazni-rahim-blog-nak.html

    ReplyDelete
  9. Nanti kalau sempat nak join jugalah. All the best pada yang dah join 😘.

    ReplyDelete
  10. hi. kita join ya

    https://salinasafea.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  11. Tahniah
    Semoga meriah smbutannya

    ReplyDelete
  12. alolo jgn risau syaz nanti mama join ye. biasalah tu ramai yg suka join last minute. jemput join GA mama juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe saja bermanja2 dengan reader 🤣

      Delete
  13. https://sajesuka-suka-notie.blogspot.com/2022/03/jom-join-giveaway-syazni-rahim-blog-nak.html

    saya dah join

    ReplyDelete
  14. sebaya blog kita. Okay nanti join :)

    ReplyDelete
  15. Salam kenal. Wah, mula2 tak faham blog nak masuk tingkatan 1 ni. Bila baca komen kat sini baru faham haha. Blog saya patutnya dah nak ambik SPM tahun ni tapi dekat 6 tahun dia tercicir sbb on hiatus dek PJJ + bizi dgn anak2 kecik lagi masa tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, Carneyz! Hahaha! Samalah, blog saya ni pun ada tahun yang dia sepi 🤣

      Delete
  16. Wah, tahniah Syaz. Lamanya tu... btw kak As join ya :)

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  17. Cik jur join nanti
    2009 Sebaya la ye zaman ni ciknur ada fotopages belum buat blog lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. ciknur join ye.
      https://saranur74.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

      Delete
  18. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  19. Joined :)

    https://www.azhafizah.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  20. Wauu lamanya dah. Blog saya baru darjah berapa entah hehe apa2 pun semoga meriah giveawanya :D

    ReplyDelete
  21. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  22. all the best shaz. akak pun kurang lebih yr time. tp lagi teruk akak punya kot. hehehe

    ReplyDelete
  23. Join dah

    https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2022/03/jom-join-giveaway-syazni-rahim-blog-nak.html

    ReplyDelete
  24. Haluuuu..
    Saya datang support yaaaa...

    https://www.nonasani.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html?m=1

    ReplyDelete
  25. Nak joinnnnn,....blog SA baru 12 tahun kot...haha

    ReplyDelete
  26. Ammi join juga

    https://www.sheilaarshad.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html?m=1

    ReplyDelete
  27. Hi Shaz, saya join tau

    https://sharhanah.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html?m=1

    ReplyDelete
  28. Yeay...dah join...

    http://www.suriaamanda.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  29. Aslm syaz.. mama support Dan join

    https://www.mamapipie.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  30. mia joinnnn

    https://www.mialiana.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  31. Yeahhh…akak join 😀

    https://ujieothman.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  32. dah join....
    https://mummyayu.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  33. Dah join...

    https://www.yamanaimy.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  34. Kita join jugeeeeee :)

    https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2022/03/jom-join-giveaway-syazni-rahim-blog-nak.html

    ReplyDelete
  35. saya join jugaa ya

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  36. CCL JOIN

    https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2022/03/jom-join-giveaway-syazni-rahim-blog.html

    ReplyDelete
  37. Bismillah
    Mrs.A join,
    https://mrsablogstori.blogspot.com/2022/03/Mrs.A-join-giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk-tingkatan1.html#more

    ReplyDelete
  38. Hadir... hehehe

    https://sariyusa.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  39. Meriah dah ni SR...
    Adoi..saya asyik tersilap SK..SA..SR🤣
    In sha Allah nak join.tapi nak study dulu..maklumlah saya kanak-kanak pemulihan🤭

    ReplyDelete
  40. Tini join ya SR...

    https://weolls.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk-tingkatan-satu.html

    ReplyDelete
  41. saya join sini :)

    https://www.farhanajafri.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  42. syu join yer.
    https://www.syuderis.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  43. Salam Syaz. KakYa join 7.3 baruni dah komen link kat sini. Tapi kenapa eaa takde komen tu keluar kat entri ni. NantiKakYa paste link lagi sekali la ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, saya nampak dah link tu dekat post yang 1 lagi ;)

      Delete
  44. Salam Syaz.KakYa join. Rtu dah komen link 7.3.20222. Tgk kat atas takde pulak komen KakYa yang tu. Jadi KakYa letak lagi sekali la ya Syaz.
    https://www.akifimtiyaz.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-masuk-tingkatan-1.html

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum, Syaz.
    Kak Farrah turut serta:
    https://famf-tower.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  46. saya join!

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  47. http://puanhazel.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html?m=1

    Akak join SR.. Peserta terakhir kot 😅

    ReplyDelete
  48. salam sis. saya join ye

    https://blognisalpunya.blogspot.com/2022/03/giveaway-syazni-rahim-blog-nak-masuk.html

    ReplyDelete

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE