Pages

Search This Blog

Showing posts with label Alamanda. Show all posts
Showing posts with label Alamanda. Show all posts

Sunday, March 8, 2009

Oh adikku Nana~

oh halo!
pekaba sume org?
haha..semalam aku balik semenyih..saje la balik menjenguk keluarge...
umah aku kan 20 minit je pon dr UKM..hehe~
lagipon mak ckp abah rindu..hik hik~
ade miracle la terjadi..
modem broadband aku dah boleh pakai kat Semenyih ni...
beerti line 3g maxis dah recover...
setelah setengah tahun xdpt..
bongok je..
jadi bila dah dpt tu leh la men tenet..
tu yg update blog tu..hehe...

pastu tadi Nana ajak gi jalan2...
dan semestinya aku mesti nk ajak zaimi..hehe...!
mule2 igt nak gi Mines...tp Nana nak gi Alamanda lak...
sian nana...nasib xbrape bek kot arini...
sbb...mule2 nak g tgk citer Geng upin ipin tu...
tgk kat screen counter dia kate ngah selling fast...
kitorg pon berator la nak beli tiket...
sesampai je kat akak yg jual tiket tu, dia ckp dah sold out...
ampeh tol...
pastu beli la tiket Rasukan Ablasa lak..
citer dia plak...
adoyai...
seram la gak...
tp lebih kepada ntah pape...

pastu beli simcard UOX lak si nana ni...
ye la kan byk untung pakai UOX...lagipon dia bru 14thun...
dia leh pakai lagi 10 tahun...
dah beli tu...simcard masalah lak...
dari insert simcard, sampai la skg,
xleh send sms.. call bleh..
dah tepon celcom center 3 kali pon xleh solve gak...
last2 dia kate akan solve kan dlm mase 3-7 hari...
sgt lame tu...


huhu~


kakak dan abang ipar wannabenya berkate: tak dapek la kitorg nak nolong eh...

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.