Search This Blog

Showing posts with label Johor Bharu. Show all posts
Showing posts with label Johor Bharu. Show all posts

Saturday, August 22, 2020

Johorror - Kamarul Ariffin | Review Buku


Sepertimana entry aku yang lepas, aku berjaya jugak beli Johorror ni.
Dulu nak beli asyik habis je.

Jadi, bila dah sampai, sepertimana horrornya buku ni punya genre, seperti itulah dia punya tahap 'menyeru' nama aku hari-har suruh baca dia.

Mula-mula baca 1 bab, terus ke bab seterusnya dan seterusnya.
Terpaksalah letak dulu buku tengah on going tu haha

Walaupun sebenarnya Johorror ni patut beratur tau, banyak lagi buku sebelum dia nak kena dibaca.
Ahaha..

Jadi, as expected, gaya penulisan yang bersahaja tapi penuh variasi, dan memang bakat penulis untuk terus buat kita flip ke muka surat sebelah memang terserlah.

Mungkin kena dengan tekak aku.
Aku taknak oversell, tapi kalau kalian nak beli, aku rasa tak rugi.

Boleh beli kat SINI!
Kalau nak senang lah kan.
Boleh beli Ghospital sekali!
Terus pos ke rumah je.

Ok, personally, Johorror yang berkisahkan cerita seram yang berlaku di Johor ni, 
aku bagi 5 bintang!

🌟🌟🌟🌟🌟

πŸ‘πŸ‘
 

Monday, November 18, 2013

Gempar Remaja Lelaki 16 Tahun Hilang di Villa Nabila, Johor Bharu

On je PC harini, kecoh pasal 23 orang hilang bila masuk Villa Nabila.

http://desatualang.blogspot.com/2013/05/misteri-villa-nabila-di-johor-bahru.html


Villa Nabila? Kat mana tu? Serius baru harini aku dengar pasal tu.. kikiki..
Rupanya Villa Nabila ni dekat Johor Bharu, dekat dengan Danga Bay dan Pantai Lido katanya..

Tapi rupanya kisah tu tak segempar itu, bukan 23 orang hilang, sorang je..
Tapi still misteri. Mana budak tu pergi ye?

Semoga dijumpai segera.

Sesiapa yang sama macam aku jugak, yang tak tahu menahu pasal Villa Nabila tu, meh aku share lah link yang boleh korang baca.

VILLA NABILA

KISAH SEBENAR 23 REMAJA HILANG DI VILLA NABILA

GAMBAR-GAMBAR VILLA NABILA

TEMPAHAN UNTUK BERMALAM DI VILLA NABILA 


ok link yang last tu aku gurau2 je.. sesiapa nak pergi Italy boleh lah cuba booked..hehe

UPDATED: REMAJA DIJUMPAI!


Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me