Pages

Search This Blog

Showing posts with label Neslo. Show all posts
Showing posts with label Neslo. Show all posts

Wednesday, March 18, 2009

Hisap labah-labah, yucks!!!!!!


Aku terpanggil untuk berkongsi pengalaman ngeri aku, bila aku terbaca kisah seorang sahabat blogger, Mr. Aixat Red Box Brain, termakan separuh dari ulat beluncas time dia tengah kusyuk makan sayur kangkung yang sedap! urghhh!! Gemok sekali ulat itu~ Adoi loyanya..

Aku teringat yang aku pun pnah gak ada pengalaman yang tak dapat dilupakan macam tu. Mula2 sekali aku nak bagitau yang aku PHOBIA terhadap makhluk Allah berkaki 8 ni. Aku sangat geli, benda ni tak boleh datang dekat pun dengan aku. Dekat je dengan aku mula la aku terlompat2, walaupon mase tu aku tengah drive~


oh...sangat tak suke~

Alkisah, ade sekali tu, kejadian terjadi waktu aku masih muda..hihi. Mase aku di Matrik Kedah, tempat kejadian adalah kat cafe B. Seperti hari2 sebelumnya, aku suka minum Neslo Ais. Dan, aku pun order la, dah suka kan. Punyala aku menghayati Neslo di dalam gelas plastik itu, sambil menonton ulangan AF2 kat cafe tu jugak. Oh masa tu aku sangat minat Zahid.

Dan seperti biasanya, Neslo kn mesti ada serdak2 lebihan nescafe yang tak hancur. Dan seperti normalnya, aku akan hisap2 serdak tu, gigit2 untuk rase yang lebih sedap. Tapi pada hari kejadian, aku rasakan serdak itu agak besar sedikit dan aku hisap dia tak habis2. Oh pelik sudah.

jadi aku pon kuis la serdak yang kat lidah aku tu dengan jari. Alangkah terkezzut nya aku bila aku tengok, itu adalah SEEKOR LABAH-LABAH yang selama ini tak bloeh dekat walaupun dalam jarak 1 cm dengan aku. Siap aku hisap2 lagi.

Oh mual! Aku speechless~

Lepas tu, seminggu aku demam. Huhu~

dan aku tak order dah Neslo ais kat cafe tu lagi~~

aiyak sekarang pon aku rasa nak muntah la..adoi~

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.