Showing posts with label TV. Show all posts
Showing posts with label TV. Show all posts

Thursday, November 19, 2020

Setelah Menabung Bertahun | Thankful Thursday

 Rumah orang lain, dah lama dah ada TV 4K UHD atau Smart TV.

Rumah aku memang pakai TV yang abah bagi, umur TV tu pun dah dekat 20 tahun 😂


Sorry Amerul Affendi sebab jadi model dalam TV tu haha (ini je gambar TV lama tu yang senonoh)

Sunday, December 5, 2010

Digital Lifestyle Expo (DLE) 2010

Tarikh: 10 - 12 Disember 2010
Tempat: KLCC, Hall 1-5


Apakah DLE 2010 ini?

Ianya adalah seperti PC Fair, tapi..
Merangkumi julat jualan barang elektronik yang lebih besar!

Ada TV, kamera, telefon bimbit, broadband, dan macam-macam lagi.

Seronok ni nak pergi cuci mata..lagi seronok kalau ada duit dan beli apa-apa..haha

Tahun lepas pergi PC Fair kat KLCC ni aku beli SKin Laptop je..kekeke..
Mata memang bersih tercuci sebab selain barang yang best, ramai juga perempuan2 pakai baju singkat-singkat ya amat jadi promoter.. Haih..

Tahun ni kalau tak ada apa-apa aku pergilah kot.. :)


Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot