Search This Blog

Showing posts with label air. Show all posts
Showing posts with label air. Show all posts

Tuesday, September 22, 2020

Good Day Good Vibes Coklat Almond dan Pisang

                                        Minuman baru kot ni kan?

Macam tak pernah nampak sebelum ni.

Jadi haritu beli masa pergi ambik duit dekat Petronas.
Meh nak review rasa dia satu persatu.

Untuk  Good Vibes Almond Chocolate Milk ni, rasa dia taklah masa sekali sedut tu sampai nampak satu dunia menari-nari riang sebab terlalu sedap, tapi taklah tak sedap.

Monday, September 14, 2020

Jodoh Kami Sampai Disini Saja

Hallu morning, selamat pagi isnin!
Apa khabar semuanya?
Harap sihat-sihat hendaknya.

Aku ni jenis setiap pagi, mesti kena minum kopi yang ada ais.
Tak kisah la nescafe ke, kopi check hup ke..asalkan ada ais.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me