Search This Blog

Showing posts with label breakfast. Show all posts
Showing posts with label breakfast. Show all posts

Thursday, September 17, 2020

Sarapan di Arrobah Maju Senawang | Throwback Thursday

 Baru perasan yang ada ambil gambar masa pergi sarapan kat Arrobah Maju Senawang ni weekend  lepas.

Sebab dah lama rasanya tak bawa anak-anak makan kat kedai, jadi keju diorang awal sikit, suruh mandi apa semua, terus gerak!

Monday, October 19, 2009

Pagi yang silau

Hai sume.
Silau btol pagi semalam..
herot2 muka I amek gambar..

hehe


Ni la entry yang aku takleh nak masukkan gambar2nye semalam..
cis~~

Ye, semalam buat ptame kalinye setelah sekian lame,
aku gi brekpas nagn family aku kat luar.
Selalu samada brekpas kat umah,
ataupon tak breakpas pon sebab aku bangun lambat makan tengahari trus..hehe

Tapi semalam abah kate nak belanje makan special..
maka, kami pon bangun la pagi..muahahaha..
 
muka kami yang sembab..
hahaha..
aku ngan adik pompuan aku je ade,
adik lelaki aku xde..
kat Setiu..

ayuh gerak!

 
makan nye kat cafe clubhouse umah kitorg je..
dekat je ngan umah..

makan ala2 orang putih gitu..
heee..

kami order omelete ngan croissant..
gambor omelete nye tak sempat nak tgkap..
lupe..
makan sampai trus terkam..

croissant tu pon lupe gak nak amek gambar memula,
tapi sebab bnde tu terlalu sedap,
lebih sedap dari biasa,
maka aku pon order la lagi..hahaha!

barulah tangkap gambar..
tadaa!

aku mintak yang isi telur..
nyum nyum!

 

erghh..
tak cukup2 makan nye..
kecik bnor pon saiznye..
mak aku amek yang isi tuna..
 

hehe..
mak sedang makan omeletenye..

 

abahku..
yang membelanje..

kan aku cakap, kitorang semua makan dalam keadaan senonoh..
blogger jeles ngan aku semalam..

:P

pastu balik umah,
tido balik sebab kekenyangan..
aih..

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Ya it's me