Pages

Search This Blog

Showing posts with label breakfast. Show all posts
Showing posts with label breakfast. Show all posts

Monday, October 19, 2009

Pagi yang silau

Hai sume.
Silau btol pagi semalam..
herot2 muka I amek gambar..

hehe


Ni la entry yang aku takleh nak masukkan gambar2nye semalam..
cis~~

Ye, semalam buat ptame kalinye setelah sekian lame,
aku gi brekpas nagn family aku kat luar.
Selalu samada brekpas kat umah,
ataupon tak breakpas pon sebab aku bangun lambat makan tengahari trus..hehe

Tapi semalam abah kate nak belanje makan special..
maka, kami pon bangun la pagi..muahahaha..
 
muka kami yang sembab..
hahaha..
aku ngan adik pompuan aku je ade,
adik lelaki aku xde..
kat Setiu..

ayuh gerak!

 
makan nye kat cafe clubhouse umah kitorg je..
dekat je ngan umah..

makan ala2 orang putih gitu..
heee..

kami order omelete ngan croissant..
gambor omelete nye tak sempat nak tgkap..
lupe..
makan sampai trus terkam..

croissant tu pon lupe gak nak amek gambar memula,
tapi sebab bnde tu terlalu sedap,
lebih sedap dari biasa,
maka aku pon order la lagi..hahaha!

barulah tangkap gambar..
tadaa!

aku mintak yang isi telur..
nyum nyum!

 

erghh..
tak cukup2 makan nye..
kecik bnor pon saiznye..
mak aku amek yang isi tuna..
 

hehe..
mak sedang makan omeletenye..

 

abahku..
yang membelanje..

kan aku cakap, kitorang semua makan dalam keadaan senonoh..
blogger jeles ngan aku semalam..

:P

pastu balik umah,
tido balik sebab kekenyangan..
aih..

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Disclaimer


All content provided on this "Syazni Rahim Blog" blog is for informal reading only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information or comments on this site or found by following any link on this site.

The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information.

The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.